Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

43.632 Posts in 2.072 Topics- by 403 Members - Latest Member: srbin

September 10, 2010, 11:33:02 PM
=SJC=IgreBattlefield: Bad Company 2BF BC2 počinje da propada?
Pages: 1 [2]   Go Down
Print
Author Topic: BF BC2 počinje da propada?  (Read 424 times)
mwolf
Lance Corporal
*

Reputacija: 3

"Ako misliš pobediti ne smeš izgubiti."

« Reply #25 on: July 21, 2010, 09:28:13 AM »

ma ja popizdim kada treba da aktiviram mcom (ili deaktiviram) a pošto tamo ima pun qrc ostataka tj. kitova naoružanja on uvek to uzme umeto da uradi  to što bi trebalo da uradi, naravno sekunde su važne a ti se zezaš sa tim kitovima ...
što se tiče potenciala, mislim da će nažalost samo na potencijalima da se i završi ako ne budu dali ljudima da rade mape i sl. inače ... sem lepšeg izgleda ... ali nisu se oni ni trudili izgleda nego su gledali kako da premoste do završetka BF3 pa smo izgleda svi mi jedni veliki BETA testeri, samo što se bete ne plaćaju ali ovde ... se izgleda plaća

"Neprijatelj koga poznajete, je ujedno i onaj protiv koga se možete i braniti."
ChetnikPochetnik
Private

Reputacija: 5

« Reply #26 on: July 21, 2010, 11:54:39 AM »

Mislim da svi po malo preterujemo. BC2 je korektna i moderna igra. Možda smo mi malo staromodni odnosno naviknuti na ranije igre.
Kako nisam mnogo igrao BF2 već sam se više zadržavao na BF2142 napomenuću neke stvari koje mi se u BC2 ne sviđaju.
- Komunikacija među online igračima, odnosno friend (ili budy u 2142) je urađena očajno. Razumeo bi da je to teško odraditi ali poslati instant poruku svome friendu i nije nesto zahtevno. Kao rezultat toga imam friendove kojima nikada nisam ni čuo glas jer nemam načina da im izdiktiram TS adresu.
- Sto puta sam slao friend request koji nikada nije stizao do željenog cilja (čak sam slao i samome sebi sa drugog kompa i ništa), neki put prođe a neki ne.
- Lag sa knifeom me dovodi do ludila i kvari ceo moj koncept igre (tako da sam prestao sa knifovanjem jer mi troši živce)
- Neka oružja su precenjena ( CG i M60 )itd.
- Kada me neko oživi psujem mu majku jer posle toga skoro uvek dolazi još jedan death. Ne znam za BF2 ali u BF2142 kada te neko oživi to se ne računa kao smrt i onda medic ima smisla da oživljava a ovako te samo upropaštava.
Ali pored svega toga ima i dobrih stvari. Grafika je vrhunska, mape su maštovito napravljene, Rush mod je pravo osveženje, dinamičnost igre (možda je i predinamična za moj ukus)itd.
Sve u svemu slažem se sa svima vama ali i dalje igram redovno i redovno je psujem zbog lagova i stvari koje ste vi naveli.
TosaNS
2nd Lieutenant
*

Reputacija: 18

« Reply #27 on: July 21, 2010, 12:27:16 PM »

Kako god ja ću opet uveče na TS pa negde na neki server da djusakm bc2 a ako bude bilo zainteresovanih i bf2

Dark_Scorpio_SCG
Master Gunnery Sergeant
*

Reputacija: 41

========================

« Reply #28 on: July 21, 2010, 07:11:02 PM »

xexexexexe

poruka za DICE, prevod potreban!!!

Minela - Ti propadas

Pages: 1 [2]   Go Up
Print
Jump to: