OldGold
Sergeant
Reputacija: 12
|
 |
« on: May 23, 2010, 05:14:08 PM » |
|
Upravo sam naišao na Battlefield Bad Company 2 Prima Official Strategy Guide koji košta 15e! Ovo je najobični PDF u kojem ima sve o igri, mape, puce, vozila, kako, šta i to naplaćuju 15e! Ovo treba da se nalazi na disku uz igru ili da im stoji na sajtu da svako može da vidi a ne posebno da kupujemo! SRAMOTA!!! http://store.steampowered.com/app/22815/
|
|
|
|
|
|
A more elegant weapon from a more civilized age I have a bad feeling about this 
|
|
|
LeoSERB
Master Sergeant
Reputacija: 25
Ustani Srbijo Kosovo i Metohija te zove
|
 |
« Reply #1 on: May 23, 2010, 05:16:29 PM » |
|
Nije me jasno samo kome to treba?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljakse
Corporal
Reputacija: 11
pametan nađe način, a budala nađe izgovor
|
 |
« Reply #2 on: May 23, 2010, 05:22:40 PM » |
|
Upravo sam naišao na Battlefield Bad Company 2 Prima Official Strategy Guide koji košta 15e! Ovo je najobični PDF u kojem ima sve o igri, mape, puce, vozila, kako, šta i to naplaćuju 15e! Ovo treba da se nalazi na disku uz igru ili da im stoji na sajtu da svako može da vidi a ne posebno da kupujemo! SRAMOTA!!! http://store.steampowered.com/app/22815/LOL ja neverujem svojim ocima da oni to naplacuju 15e!!!  Ali ako je u PDF formatu moci ce da skinemo sa nekog pirastkog sajta.Tj. da skine onaj koji mu to treba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OldGold
Sergeant
|
 |
« Reply #4 on: May 23, 2010, 06:01:07 PM » |
|
To nisam znao. Ali opet zašto da plaćam nekom ovako nešto kada to treba da dobim sa kupovinom igre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HEHAD
Urednik
Reputacija: 68
Blagajnik
|
 |
« Reply #5 on: May 23, 2010, 08:48:11 PM » |
|
To nisam znao. Ali opet zašto da plaćam nekom ovako nešto kada to treba da dobim sa kupovinom igre.
Pa ko te tera. 
|
|
|
|
|
|
[20:36] *** =SJC= БOSSi_CЦГ ╒╤─: a da igramo prekjuce?
Bossi: kao kokoske ako seljak baci hleba u bastu
|
|
|
Ljakse
Corporal
|
 |
« Reply #6 on: May 24, 2010, 01:57:40 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BorisM
Recruit
Reputacija: 0
|
 |
« Reply #7 on: May 24, 2010, 10:03:16 AM » |
|
Mogu da saljem i na email ko hoce, 15 mb je
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3MAJ
Administrator
Reputacija: 141
|
 |
« Reply #8 on: May 24, 2010, 11:01:26 AM » |
|
Bez piratskih linkova please.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mashinovodja
Private
Reputacija: 1
Old Serb
|
 |
« Reply #9 on: May 24, 2010, 12:24:34 PM » |
|
Ok sry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mwolf
Lance Corporal
Reputacija: 3
"Ako misliš pobediti ne smeš izgubiti."
|
 |
« Reply #10 on: May 24, 2010, 12:28:33 PM » |
|
pošalji meni na PM  iako ne znam kad ću imati vremena da prelistam
|
|
|
|
|
|
"Neprijatelj koga poznajete, je ujedno i onaj protiv koga se možete i braniti." 
|
|
|
Ljakse
Corporal
|
 |
« Reply #11 on: May 24, 2010, 01:07:16 PM » |
|
pošalji meni na PM  iako ne znam kad ću imati vremena da prelistam Jel to ti Mwolf oces da usavrsis UAV? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mwolf
Lance Corporal
|
 |
« Reply #12 on: May 24, 2010, 01:24:27 PM » |
|
UAV već znam  , kad sa istim oboriš helikopter dok leti (mitraljezima doduše)  onda znaš da si ga naučio sve se lepo vidi odgore a odličan je za spoting ali to mora preko TS-a da se priča brže je a i spoting neradi uvek kako treba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljakse
Corporal
|
 |
« Reply #13 on: May 24, 2010, 01:32:16 PM » |
|
UAV već znam  , kad sa istim oboriš helikopter dok leti (mitraljezima doduše)  onda znaš da si ga naučio sve se lepo vidi odgore a odličan je za spoting ali to mora preko TS-a da se priča brže je a i spoting neradi uvek kako treba  HEHE vidim da ces ti biti dobra pomoc kada budes koristio UAV  Nego tek sada videh da imas mnogo smrti u odnosu na fragove  Sredi to malo ipak si dovoljno velik lvl da trebas da imas pozitivan score;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loce
Lance Corporal
Reputacija: 4
|
 |
« Reply #14 on: May 24, 2010, 01:45:10 PM » |
|
Bez piratskih linkova please.
zbog uloge pirata u devedesetim a i kasnije, naklon im do poda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loce
Lance Corporal
|
 |
« Reply #15 on: May 24, 2010, 01:55:32 PM » |
|
Nije me jasno samo kome to treba?!
ovcama za sisanje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Caranos
Lance Corporal
|
 |
« Reply #16 on: May 24, 2010, 01:59:51 PM » |
|
Na 240 strana imas 180 nacina za stekanje, tj. lokacije za snip i ostale kitove, na 30 imas kako da budes noob, tj kako da gledas samo svoju guzicu i ne pomazes timu, na 20 imas kako da koristis noobtube i CG, tj. uglovi i to ili kako da budes jos veca nubara nego kad procitas prve 210 strane, a na poslednjih 10 su utisci onih koji su navodno koristili taj guide...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljakse
Corporal
|
 |
« Reply #17 on: May 24, 2010, 02:11:21 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mwolf
Lance Corporal
|
 |
« Reply #18 on: May 24, 2010, 02:17:45 PM » |
|
Sredi to malo ipak si dovoljno velik lvl da trebas da imas pozitivan score;)
pa krenuo sam lagano prvo što sam uradio je da sam klincu napravio njegov ACC  , a sad moram da ... naučim da nejurim kao muve bez glave, jer ja se jako iznerviram kada niko neće da juri da defuse ili da aktivira M COM tu sam spreman da ginem koliko je god moguće za tim, jer mi K/D ne donosi novaca  ... da ne tupim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3MAJ
Administrator
Reputacija: 141
|
 |
« Reply #19 on: May 24, 2010, 02:54:32 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mefisto
Lance Corporal
Freak
|
 |
« Reply #20 on: May 24, 2010, 10:01:26 PM » |
|
Hey wolf Ova igra je Objektva score per MIN je MNogo bitniji skor od K/D mogu i ja da odem Na HC i odmah Popravim moj K/D. Ako u Rundi Razneses Dve Stanice sjebes dva Vozila to je Super plus ako uz to imas Super K/D skor Jos Bolje. Ja volim ovakve igre i takve igrace kao ti! Bolje da se Razvijas u Objektive igraca nego u scorera. W/L Ratio ti je Dobar. Mada evo gledam tvoj stats trebalo bi Sada da imas barem 130 Score per Min. U ovoj igri nema Srljanja,polako i Takticno i bez Nervoze ako budes non stop zijao u Score (kao ja ponekad)ode Concetracija. K/D Ratio ce doci Ranije ili Kasnije dok nadjes Rute i naucis Svaku pojedinost na Mapi:) Kod Mene ima nekojiko Likova sa Mnoogo boljem K/D a opet moj Score per MIn je Veci:) Izvinjavam se na off Topic:( Caranosov opis je Sjajan ja Mislim da bi mi ovde na forumu napravili Bolji Guide.
|
|
|
|
« Last Edit: May 24, 2010, 10:47:04 PM by Mefisto »
|
|
 Don’t let your victories go to your head, or your failures go to your heart.
|
|
|
OldGold
Sergeant
|
 |
« Reply #21 on: July 07, 2010, 06:45:56 PM » |
|
Da ne otvaram novu temu. Dice je rekao da neće praviti nove mape za BF BC2 i da jedino što će da rade je da ubace po svaki mod na svaku mapu, ovakva igra treba da dođe po defaultu a ne da sada kao oni rade na igru a ne radi ništa... Naravno to neće uraditi odmah nego 1 mesečno. A ako hoćemo nove mape moraćemo da kupimo BF BC2 Vietnam... http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1215669-dice-has-answered.htmlpitanje pod 4.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LeoSERB
Master Sergeant
Reputacija: 25
Ustani Srbijo Kosovo i Metohija te zove
|
 |
« Reply #22 on: July 07, 2010, 08:17:10 PM » |
|
Ma sad sam kupio igru u kojoj je DICE umešao prste i NIKAD VIŠE!! Nikad ne reci nikad, Kud svi tu i mali Mujo...Nadam se samo da će većina nas odjebati ove idiote. Sramota šta su uradili. Pustili su ne dovršenu igru, sporo izbacivanje novih modova a o patchevima da i ne govorim.
Gledao sam pre neki dan mog malog kako igra AIX BF2, sutra bi prešao samo to da igram samo da srede rušenje zgrada i ništa više da ne diraju. Slika i grafika u tom modu je extra, čista, pregledna mislim i sami znate šta da vam pričam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|