Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

43.566 Posts in 2.071 Topics- by 402 Members - Latest Member: NefOstins

September 06, 2010, 02:47:06 AM
=SJC=IgreBattlefield: Bad Company 2BF BC2 rezultati
Pages: 1 [2]   Go Down
Print
Author Topic: BF BC2 rezultati  (Read 753 times)
emfeha
Sergeant
*

Reputacija: 10

just a little monkey in this town...

« Reply #25 on: June 01, 2010, 08:21:25 PM »

Ovakav rezultat moram da podelim sa svima (da se pohvalim, naravno).

Ovo je bila jedna od onih partija za koje mi gejmeri koji igramo MP online zivimo. Posle uzasnog starta na Laguna Presi od 3:12 (igrao sam sam 870 Combat) krenuo sam da kako se narodski kaze "peglam" sa doticnim oruzijem u kombinaciji sa WW1911 pistoljem, C4 eksplozivom i granatama...

Borilo se za svaki tiket, bili smo attackers i bukvalno smo osvajali deo mape sa po najvise 10 preostalih tiketa (moram da se pohvalim, uglavnom svojom zaslugom jer sam par puta inicirao rush uletanjem medju masu protivnika).

870 Combat je tu pokazao pravo lice i do kraja treceg dela mape sam imao 51:12 (da, serija od 48:0). Za divno cudo niko od prisutnih nije rekao da sam citer, aimer ili slicno...

Ono sto me posebno radovalo jeste cinjenica da sam mapu odigrao sa ogromnom koncetracijom, sa puno razmisljanja i naravno potpuno timski (bilo je puno ressuply-a, heal-a i kill assist-a sa moje strane). Tokom cele partije mi je radio adrenalin kao nikada, na kraju kada smo dobili mojom zaslugom (uleteo sam na zadnjem delu medju njih i poceo da streljam sa po jednim metko ozloglasene sacmare i postavio par C4 na zadnji M-COM i naravno digrao ga u vazduh).

Zbog ovakvih partija se kupuje i igra BC2!!!

Sta reci, sem Respect! Smiley

Najlepse su te partije gde adrenalin radi kao lud. Meni obicno takve neke bolje partije krenu sa negativnim skorom i smorim se skroz, al zato kad krene odjednom... Nema lepseg osecaja Smiley

Mefisto
Lance Corporal
*

Reputacija: 3

Freak

« Reply #26 on: June 01, 2010, 08:25:12 PM »

Ovakav rezultat moram da podelim sa svima (da se pohvalim, naravno).

Ovo je bila jedna od onih partija za koje mi gejmeri koji igramo MP online zivimo. Posle uzasnog starta na Laguna Presi od 3:12 (igrao sam sam 870 Combat) krenuo sam da kako se narodski kaze "peglam" sa doticnim oruzijem u kombinaciji sa WW1911 pistoljem, C4 eksplozivom i granatama...

Borilo se za svaki tiket, bili smo attackers i bukvalno smo osvajali deo mape sa po najvise 10 preostalih tiketa (moram da se pohvalim, uglavnom svojom zaslugom jer sam par puta inicirao rush uletanjem medju masu protivnika).

870 Combat je tu pokazao pravo lice i do kraja treceg dela mape sam imao 51:12 (da, serija od 48:0). Za divno cudo niko od prisutnih nije rekao da sam citer, aimer ili slicno...

Ono sto me posebno radovalo jeste cinjenica da sam mapu odigrao sa ogromnom koncetracijom, sa puno razmisljanja i naravno potpuno timski (bilo je puno ressuply-a, heal-a i kill assist-a sa moje strane). Tokom cele partije mi je radio adrenalin kao nikada, na kraju kada smo dobili mojom zaslugom (uleteo sam na zadnjem delu medju njih i poceo da streljam sa po jednim metko ozloglasene sacmare i postavio par C4 na zadnji M-COM i naravno digrao ga u vazduh).

Zbog ovakvih partija se kupuje i igra BC2!!!

Da potpuno te razumem steta sto nije bilo nekog ortaka sa tobom da podelite filing nisam znao da kombat moze da bude toliko efikasan,je si li skakutao?
« Last Edit: June 01, 2010, 08:50:33 PM by Mefisto » Logged

Don’t let your victories go to your head, or your failures go to your heart.
Caranos
Lance Corporal
*

Reputacija: 4

« Reply #27 on: June 01, 2010, 09:23:28 PM »

Pa i nisam bas, imao sam dobar support u vidu igraca (mojih) koji su bacali smoke i na taj nacin mi dozvolili da uletim direktno u protivnike ili iza njih.

Caranos
Lance Corporal
*

« Reply #28 on: June 07, 2010, 05:01:58 PM »

Taman kad pomislim da sam sve video, iznenadim se...

Danas sam bas igrao na nekom Nemackom serveru (mislim da je Nemacki) i nisam mogao da verujem kada sam na Isla Inocentes kao defender na prvom delu video da je na protivnickom brdu bilo 13-14 snajpera. Ladno sam samo jurcao i po ostrvcetu i samo slusao kako mi zvizdi sa svih strana (igrao sam kao medic). Kada su me konacno upucali (jbga, nisam ni ja toliko brz da izbegnem toliko snajpera) iznervirao sam se i uzeo i ja snip...

Naravno, skidao sam ih gao golubove, bio je cist target practice, ali cinjenica da su oni imali dosta igraca preko 30 lvl me je takodje iznenadila. Sve sto su radili ceo game (koji su naravno izgubili) jeste bacanje mortara. Vise su dosadni ti CoD igraci koji su navikli samo sa snipom da igraju, aj barem da znaju da igraju i gadjaju nego sede ladno na jednom mestu i cekaju da im se namestis...

OldGold
Sergeant
*

Reputacija: 12

« Reply #29 on: June 07, 2010, 05:38:47 PM »

Jbg takav je COD. Zalegneš na 1 mesto i ne mrdaš a snajp nema bullet drop i kašnjenje od 1-2s nego kako klikneš u momentu ubija.
Kupio sam COD 4 pre mesec dva na Steamu kada je bio popust i nema smisla ga igrati. Bukvalno 80% max levela celu partiju samo negde leži dok u COD WAW možda svega 10-20% max levela samo leži... + u COD 4 snajp gruva ko da je AR metak za metak dok je u COD WAW ispališ 1 metak dok ne ubaci novi metak ako iz prve promašiš teško da ćeš tog lika ubiti sa te pozicije + COD WAW ima mnogo ali mnogo puta bolje dizajnirane mape. Tek sada mi je postalo jasno zašto COD 4 igrači ne vole da igraju COD WAW, pa COD WAW je 5x teži za te debile kampere...

Prestao sam da igram sa medicom uzeo sam assault i evo skora. Mislim da mi je ovo najviše killova što sam do sada narokao Cheesy

A more elegant weapon from a more civilized age

I have a bad feeling about this

Caranos
Lance Corporal
*

« Reply #30 on: June 07, 2010, 07:03:19 PM »

Bravo za skor, a sto se CoD 4 tice, imao sam ga, veruj mi da znam kako je, sam sam imao na 2 nicka kombinovano oko 1500 sati odigranih, mislim da sam ga sanjao nocu, proklet ostao...Za razliku od BC2 u CoD4 stignes do 55 ranka za nedelju dana aktivnog igranja a u BC2 mi treba 300 sati (barem mislim da ce mi toliko trebati) za 50 lvl. U CoD4 sam mogao sam da poredjam njih 15 ako im pridjem sa ledja a u BC2 mogu samo da gledam njih 15 ako pridjem sa ledja...CoD4, a bogami i CoD6 je bio i ostao nekako noobovski FPS (barem za Multiplayer) gde sa malo skila mozes dobro da napredujes.

CoD WAW cu da izostavim komentarisanja jer sam samo betu igrao malo i to je to...

LeoSERB
Master Sergeant
*

Reputacija: 24

Ustani Srbijo Kosovo i Metohija te zove

« Reply #31 on: July 28, 2010, 11:43:49 PM »

Večeras sam naleteo na server gde je bilo 620 v 620 tiketa, video sam da su igrali već duže pošto su imali dosta killova i jedni i drugi. Malo sam se iživljavao sa minama, c4 i gustavom evo i slike kako se završilo na kraju!

* BFBC2Game 2010-07-28 23-12-41-88.jpg (845.3 KB, 588x368 - viewed 31 times.)

* BFBC2Game 2010-07-28 23-12-49-52.jpg (845.3 KB, 588x368 - viewed 27 times.)

TosaNS
2nd Lieutenant
*

Reputacija: 18

« Reply #32 on: July 29, 2010, 10:36:31 AM »

hehehe svaka čast Leo ovi ko da su stojali postrojeni i čekali da ih pogodiš odnosno bocneš nožem Smiley

Dark_Scorpio_SCG
Master Gunnery Sergeant
*

Reputacija: 41

========================

« Reply #33 on: July 29, 2010, 10:54:21 AM »

jesi zapamtio koji je to server?

LeoSERB
Master Sergeant
*

« Reply #34 on: July 29, 2010, 12:48:24 PM »

jesi zapamtio koji je to server?

Noooormaaalnooo među favoritima  lol

mwolf
Lance Corporal
*

"Ako misliš pobediti ne smeš izgubiti."

« Reply #35 on: July 29, 2010, 12:58:48 PM »

pa podeli sa nama Cheesy

"Neprijatelj koga poznajete, je ujedno i onaj protiv koga se možete i braniti."
LeoSERB
Master Sergeant
*

« Reply #36 on: July 29, 2010, 01:30:30 PM »

Ljudi oči mi otpale i glava me posle rasturala. 4NETPLAYERS Kriegskasse =DIVISION= Conquest!

Sad sam ušao da vidim sa koliko tiketa počinje neverovatnih 700 v 700 znači useravanje! Nisam mnogo propustio  rolleyes4

Mefisto
Lance Corporal
*

Freak

« Reply #37 on: July 29, 2010, 01:56:06 PM »

Ljudi oči mi otpale i glava me posle rasturala. 4NETPLAYERS Kriegskasse =DIVISION= Conquest!

Sad sam ušao da vidim sa koliko tiketa počinje neverovatnih 700 v 700 znači useravanje! Nisam mnogo propustio  rolleyes4
Ha ha zakon Sad cu da probam:))

LeoSERB
Master Sergeant
*

« Reply #38 on: July 29, 2010, 02:06:07 PM »

Prazan je maločas sam ispobavao c4 na vozilima Wink

OldGold
Sergeant
*

Reputacija: 12

« Reply #39 on: July 29, 2010, 02:17:32 PM »

700 v 700
Koliko ta partija traje O.o
2-3h?

A more elegant weapon from a more civilized age

I have a bad feeling about this

mwolf
Lance Corporal
*

« Reply #40 on: July 29, 2010, 02:19:56 PM »

HVALA PUNO Smiley
e sad odem tamo i ako me neko od ukućana pita da nešto na brzaka vidi, samo kažem da sačekaju da se partija završi Cheesy twisted lol, na to su već navikli, e sad ima da se načekaju  rolleyes4 ionako im uvek padne napamet da nešto "vide" kada ja sednem da se opustim i ispucam malo Smiley

LeoSERB
Master Sergeant
*

« Reply #41 on: July 29, 2010, 03:32:11 PM »

Isti problemi!

mwolf
Lance Corporal
*

« Reply #42 on: July 31, 2010, 11:05:19 PM »

Dobih malopre platinastu za mine:D
nekako mi najmilija, a neznam ni sam zašto Smiley

LeoSERB
Master Sergeant
*

« Reply #43 on: August 01, 2010, 05:08:40 AM »

500 mina u jbt!

Mefisto
Lance Corporal
*

Freak

« Reply #44 on: August 01, 2010, 12:58:40 PM »

Jeste mine su mnogo slatke,Rokas negde drugo i onda vidis da je negde BOOM i onda ide lista:)) palac gore

LeoSERB
Master Sergeant
*

« Reply #45 on: August 01, 2010, 03:13:45 PM »

Sve ja to znam, jedva sam ih naterao da mi izgaze 100 komada. Sinoć sam završio C4 100 komada mrtvih Wink Ostalo mi još shootgun 500 komada mrtvih (tačnije 300) da pokupim sve trougliće!

mwolf
Lance Corporal
*

« Reply #46 on: August 02, 2010, 07:49:51 AM »

ma atacama desert je odlična za "gaženje" mina, posebno mi je onako drago ako se ušunjam u njihovu glavnu bazu postavim mine na ulazu ili još bolje ako su tu vozila pa odmah ispred njih, ako me ne vide garant pali Smiley, još im ukradem tenk i dok pizdim sa tenkom negde oni lepo sedaju u vozila i odmah čim krenu boom Smiley, to sam praktikovao i sa C 4 dodjem tamo postavim i čekam negde sakriven (pogotovo na helikopteru  twisted) i onda kada krenu posle malo vremena boom Smiley, ako se sačeka malo velika mogućnost je da će biti 2 kila Smiley
zato baš volim tu mapu Smiley
nego kada dodje do 500 više nigde ne sabira koliko si ih ubio sa minama Sad

mwolf
Lance Corporal
*

« Reply #47 on: August 11, 2010, 10:51:00 AM »

pre neki dan mrzelo me da trćim i uhvatim se UAV-a Smiley jeo sladoled natenane i

glupo me ubiše ta dva puta Smiley, jednom neki moj jer je valjda on hteo UAV a drugi put neki snipe iako je na tom serveru zabranjen snipe i cg on inf kao i baserape, pa je idealno za  UAV za opuštenu igru

imao samo još neke ali ovo je "friško" pa rekoh
znači svi kilovi su sa UAV-om Smiley

LeoSERB
Master Sergeant
*

« Reply #48 on: August 11, 2010, 02:16:36 PM »

Totalno ludilo. Imao sam i ja sličan skor ali me mrzelo da palim fraps da slikam. Što ti kažeš sladoled i polako. Ja se uvalim u stolicu, noge na sto, tastatura na kolena i laganezi...Još ako ima nekog da mi popravlja ....aiiii

Pages: 1 [2]   Go Up
Print
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic