Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

43.566 Posts in 2.071 Topics- by 402 Members - Latest Member: NefOstins

September 06, 2010, 02:29:30 AM
=SJC=IgreBattlefield: Bad Company 2BF BC2 rezultati
Pages: [1] 2   Go Down
Print
Author Topic: BF BC2 rezultati  (Read 752 times)
OldGold
Sergeant
*

Reputacija: 12

« on: May 17, 2010, 01:07:41 PM »

Nisam našao sličnu temu pa reših da je otvorim. Ime govori za sebe.

Odem danas na EM server i ne sećam se kad sam ovoliko popizdeo u bilo kojoj igri (čak sam i dobio upozorenje da smanjim sa psovanjem  Lips Sealed). Na mojoj strani sve idiot do kretena. Svi samo svoje dupe gledaju ne daj Bože da on krene pa ga neko slučajno ubi, bolje popušiti M-COM nego pokušati da ga spaseš tek izgibti život u pokušaju da ga osvojiš... od nas 14 min 7-8 su snajpovi koji veze sa životom nemaju a ostatak inženjeri koji kampuju iza kamenja a Bredli je na 10m od njih ali oni ne izleću da ispale raketu jer oko Bredlija (koji poliva naš M-COM) ima njih 2-3 pa će poginuti morao sam uzmem inžinjera i da sa 3 života sjebem Bredli dok su ostali inžinjeri iz mog tima (njih 4-5 svi na oko 20m oko mene) samo gledali šta ja radim nikom nije palo na pamet da i on izleti i ispali raketu... Jebeš ovakvu igru koji su đavo i kupovali BF BC2 neka se vrate na COD...

« Last Edit: May 17, 2010, 01:14:12 PM by OldGold » Logged

A more elegant weapon from a more civilized age

I have a bad feeling about this

mwolf
Lance Corporal
*

Reputacija: 3

"Ako misliš pobediti ne smeš izgubiti."

« Reply #1 on: May 17, 2010, 02:52:32 PM »

e zato ja imam K/D negativan Smiley i baš me briga Cheesy
ja blago popizdim kada vidim da ih baš briga da urade defuse, naravno onda ako sam daleko ja trčim kao budala da bi mi uvek trebalo (ako ne poginem) sekund ili dva da defuse bude gotov Sad , isto tako me iznervira ako napadamo a ima pun qrc recona oni ne iskoriste mortar na neke ciljeve  i lepo ubiju kuću gde je M-COM  i gotova stvar, ali ne oni samo snipe ...

"Neprijatelj koga poznajete, je ujedno i onaj protiv koga se možete i braniti."
JonnyIbIGooD
1st Lieutenant
*

Reputacija: 56

« Reply #2 on: May 17, 2010, 03:29:23 PM »

Kad imas dobru ekipu onda izgleda ovako  Grin
Naravno tu partiju smo pobedili kao napadaci  Smiley

* BFBC2Game 2010-04-13 02-45-19-75.jpg (326.94 KB, 1920x1080 - viewed 69 times.)

mwolf
Lance Corporal
*

« Reply #3 on: May 17, 2010, 06:24:32 PM »

Smiley
Bilo Vas je više Cheesy Wink

Caranos
Lance Corporal
*

Reputacija: 4

« Reply #4 on: May 22, 2010, 08:05:18 PM »

Batali nerviranje...Moj burazer najbolje zna kako se osecam kada poginem a moj me gleda. Ako je jos i medic,uuuuuuuuuu, pa ne mogu da ti opisem koliko izpizdim kad nece da baci heal ili revive da uradi...Tuga...To ti je kad mnogi sa CoD-a predju na BC2 i ne shvate da je sustina celog BF serijala uglavnom timska igra.

Necu ni da komentarisem kada na rush modu od 16 u ekipi imam 8 snajpera koji ama bas isto ne umeju 2 kila da naprave, a da ne pominjem sto niko ne baca motion sensor. Snajper se uzima kada recimo M-COM moze da se unisti ako je u nekoj kuci koja moze da se srusi mortarom i to je to...

Ako pocnem sa inzinjerima u timu pocecu opet da se nerviram iako ne igram jer su 95% inzinjera oni koji znaju samo CG da koriste...

Sve u svemu, BC2 i nasi zivci (pogotovu oni) ce morati da trpe neko vreme dok ljudi ne nauce da igraju timski ili dok se nekome od nas ne posreci da udje na dobar server gde ima 90% onih koji ustvari znaju da igraju ovu igru...

mwolf
Lance Corporal
*

« Reply #5 on: May 22, 2010, 09:32:09 PM »

doduše stpjii to da ako me neko revive-a a njih jedno 5-6 samo čeka da me ponovo ubije ...
tu popizdim isto, koj me qrc "spasio", a i glupo je to što ako me neko i vrati iz mrtvih ta "smrt" mi se i dalje računa

irvas(srb)
Urednik
*

Reputacija: 63

« Reply #6 on: May 22, 2010, 09:41:34 PM »

doduše stpjii to da ako me neko revive-a a njih jedno 5-6 samo čeka da me ponovo ubije ...
tu popizdim isto, koj me qrc "spasio", a i glupo je to što ako me neko i vrati iz mrtvih ta "smrt" mi se i dalje računa

to je i po meni najgluplje. medic klasa gubi smisao.ispada da je bolje i da me ne oživljava.
još mi je glupo sto sa puškomitraljezima(m60,rpk,pkm...)možeš da pucaš i dok stojiš i to plus da nišaniš.
nemam pojma da li je tako u stvarnosti(nisam imao dodira sa pkm-om) ali mislim da kad bi ga stavio na  rame i iz stojećeg stava da pucaš i nišaniš da bi ostao i bez oko i ramena Cheesy

JEDINO DULE VUJOSEVIC MOZE DA ISPRAZNI ZAGREBACKU ARENU ZA 0.6 SEKUNDI I DA SE PRITOM IGRACI CIBONE RADUJU PORAZU Smiley
LeoSERB
Master Sergeant
*

Reputacija: 24

Ustani Srbijo Kosovo i Metohija te zove

« Reply #7 on: May 22, 2010, 09:57:57 PM »

Upravo tako PKM je brzo pokretno stacionarno oružje, Pucati sa njim kao sa AK 47 bilo bi kao da ćorav gađaš metu u pikadu na udaljenosti od 10 metara! Njemu bi trebalo uvesti low shooting iz pozicije stajanje a sad pošto generalno nema ležećeg stava onda iz čučke staviti veću uspešnost. Govnari su što se tiče medica, ako medic oživljava to bi trebalo bodovati jače nego samo ubistvo. I ono što je definitivo najveći idiotizam da kada te oživi beleži ubistvo. Onda koj su moj uvodili medica...Jebem im mater!

Izvinite me za ovo na kraju!

RaZoRr00
Lance Corporal
*

« Reply #8 on: May 22, 2010, 10:05:26 PM »

mogli su da naprave, da neko moze da te ozivljava 3 puta, a posle 3 puta belezi tek ubistvo i nestane ti les.

irvas(srb)
Urednik
*

Reputacija: 63

« Reply #9 on: May 22, 2010, 10:14:05 PM »

realno je da je m60 ubojita(veliki kalibar itd..) ali nikako nije realno da je toliko precizna i iz stojeceg stava i pa čak i iz trka Smiley
takodje s u morali da ograniče i mortar strike, a ne da ga bacaš na svakih 2-3 minuta. mnogo bi bilo bolje da imaš jedan mortar pa se jebi i razmisljaj kad ćeš da ga upotrebiš. ovako ga bacaju kad im se ćefne.
ma sad kad bih zpočeo sa manama pisao bih celu noć Cheesy

JEDINO DULE VUJOSEVIC MOZE DA ISPRAZNI ZAGREBACKU ARENU ZA 0.6 SEKUNDI I DA SE PRITOM IGRACI CIBONE RADUJU PORAZU Smiley
OldGold
Sergeant
*

« Reply #10 on: May 23, 2010, 12:37:10 PM »

Kada te medic oživi napadači dobijaju +1 tiket. E sada u Conquest i kada si Rush defender ne dobija se ništa ali u napadu zna da koristi. Uglavnom u svakoj partiji donesem po +15-20 tiketa.

E sada kako ja oživljavam. Ako je nekog ubio snajp njega oživim posle par sekundi pošto snajp tu više ne gleda a i kada oživiš imaš par s protekciju i nemože te odmah ubiti taman može lepo da se pobegne. E sada ako vidim da se neko napucava sa nekim pa pogine onda izletim i gledam da ubijem tog što je ubio mog i onda oživljavam. Nikada nisam trčao i oživljavao nekog ko je tek poginuo pa da i mene ubiju. Takođe kada sam defender onda iskren da budem puno i ne oživljavam pošto nema svrhe. Jedino ako neko padne blizu mene pa onda da ga ispoštujem ipak sam medic XD
Dok kada sam napadač čim vidim na radaru da je neko od mojih mrtav tamo trčim. Naravno prvo pogledam šta je između njega i mene neću krenuti ako je pola protivničkog tima između ili oko njega XD

Što se tiče paketića njih uvek bacam. Obilazim žarišta (uglavnom su to 2-3 na nekom mestu koji se napucavaju drže ili probijaju poziciju) i tamo bacam paketić. Često se dešava da pretrčim i pola mape da bi ovima bacio paketić.

EDIT
Jako me nervira kada nekog oživim on ostane na istom mestu (ovo važi za snajpove). Vidim ubio ga snajp dođem posle par sekundi oživim ga i trk u zaklon sklonim se u zaklonu koji je 30m dalje i posle 10s opet ubiju tog mog na istom mestu O.o Desi mi se da po 4-5 oživim istog lika za 2 min i onda krene da me psuje što ga oživlajvam. Pa skloni se odatle nisam te oživeo da bi ostao na istom mestu jebote! Prati mene kada krenem da bežim!

chex
Recruit

Reputacija: 0

« Reply #11 on: May 23, 2010, 02:25:59 PM »

Kada te medic oživi napadači dobijaju +1 tiket. E sada u Conquest i kada si Rush defender ne dobija se ništa ali u napadu zna da koristi. Uglavnom u svakoj partiji donesem po +15-20 tiketa.

U Conquestu se vracaju ticketi kad neko nekog ozivi.

Ja sam star?
A što je onda moj djed?
OldGold
Sergeant
*

« Reply #12 on: May 23, 2010, 04:46:46 PM »

Da jer je mod ubagovan pa se tiketi i skidaju kada se neko ubi. Kada isprave ovaj bag onda se valjda neće vraćati tiket. To je barem moje mišljenje.

chex
Recruit

« Reply #13 on: May 23, 2010, 05:20:08 PM »

Zar se nije gubio tiket kad umres u svakom Battlefield-u do sad ?

Ja sam star?
A što je onda moj djed?
OldGold
Sergeant
*

« Reply #14 on: May 23, 2010, 05:24:08 PM »

Pa koliko ja znam nije. Nego su vremenski padali u zavisnosti koliko flagova držiš. Barem ja tako mislim XD BF2 sam igrao svega ~8h pre godinu dana pa sam ga batalio zbog lošeg hit boxa ali ako se dobro sećam dead nije skidao tiker. Ispraviće me ako grešim neko od igrača BF2.

Mefisto
Lance Corporal
*

Freak

« Reply #15 on: May 23, 2010, 09:58:12 PM »

Mene Daleko najvise Nervira Kada 8 + Snajpera coolira na Brdu Kada nam (Napadacima)je ostalo 30 - tiketa.
Ja promenim u toku igre sve cetiri specijalnosti.
Ides gde si najpotrebniji.

Don’t let your victories go to your head, or your failures go to your heart.
Caranos
Lance Corporal
*

« Reply #16 on: May 24, 2010, 02:00:40 PM »

Kad to vidim uzmem samo smoke i cepam sam kroz rulju pa ako umrem, barem sam pokusao...

Mefisto
Lance Corporal
*

Freak

« Reply #17 on: May 24, 2010, 02:04:53 PM »

Kad to vidim uzmem samo smoke i cepam sam kroz rulju pa ako umrem, barem sam pokusao...

Ha ha Isto.
Rambo je Car!!! Grin

RaZoRr00
Lance Corporal
*

« Reply #18 on: May 26, 2010, 02:54:05 AM »

evo jedne runde na hc. prozivali me cheater i aimboter  Grin Grin Grin

* BFBC2Game 2010-05-26 01-40-46-29.jpg (294.53 KB, 1920x1080 - viewed 35 times.)

* BFBC2Game 2010-05-26 01-40-50-25.jpg (263 KB, 1920x1080 - viewed 39 times.)

Caranos
Lance Corporal
*

« Reply #19 on: May 26, 2010, 02:58:33 AM »

Svaka ti dala Razore...

OldGold
Sergeant
*

« Reply #20 on: May 26, 2010, 11:12:07 AM »

HC partija, kada su demontirali bombu pobio sam ceo squad/klan (njih 4 iz PT #) sa 1 okvirom   i od onda su me non stop prozivali da sam aimboter   do kraja partije 2 je i dvoje izašlo  

Jedna partija u kojoj sam naleteo na lika što je lv50 a lik kao da igra COD a ne BF BC2, oboje smo medic a ja sam ušao na pola partije  palac gore

Don richa
Private First Class

JK spava, a budna je sasvim...

« Reply #21 on: May 28, 2010, 12:13:43 AM »

Veceras na serveru, bilo je jako zanimljivo i jako dobre igre.

Masa poena.

JonnyIbIGooD
1st Lieutenant
*

Reputacija: 56

« Reply #22 on: May 28, 2010, 06:54:54 AM »

Aaauuuu 30000 poena..svaka cast  palac gore

Mefisto
Lance Corporal
*

Freak

« Reply #23 on: May 28, 2010, 12:49:29 PM »

Jedna me stvar nervira u ovim Statistikama zasto ne pise koliko si tenkova,Uav -vozila unistio samo pise koliko si likova ubio ili se unistenje tenka racuna kao ubistvo,neznam.

Caranos
Lance Corporal
*

« Reply #24 on: June 01, 2010, 06:41:21 PM »

Ovakav rezultat moram da podelim sa svima (da se pohvalim, naravno).

Ovo je bila jedna od onih partija za koje mi gejmeri koji igramo MP online zivimo. Posle uzasnog starta na Laguna Presi od 3:12 (igrao sam sam 870 Combat) krenuo sam da kako se narodski kaze "peglam" sa doticnim oruzijem u kombinaciji sa WW1911 pistoljem, C4 eksplozivom i granatama...

Borilo se za svaki tiket, bili smo attackers i bukvalno smo osvajali deo mape sa po najvise 10 preostalih tiketa (moram da se pohvalim, uglavnom svojom zaslugom jer sam par puta inicirao rush uletanjem medju masu protivnika).

870 Combat je tu pokazao pravo lice i do kraja treceg dela mape sam imao 51:12 (da, serija od 48:0). Za divno cudo niko od prisutnih nije rekao da sam citer, aimer ili slicno...

Ono sto me posebno radovalo jeste cinjenica da sam mapu odigrao sa ogromnom koncetracijom, sa puno razmisljanja i naravno potpuno timski (bilo je puno ressuply-a, heal-a i kill assist-a sa moje strane). Tokom cele partije mi je radio adrenalin kao nikada, na kraju kada smo dobili mojom zaslugom (uleteo sam na zadnjem delu medju njih i poceo da streljam sa po jednim metko ozloglasene sacmare i postavio par C4 na zadnji M-COM i naravno digrao ga u vazduh).

Zbog ovakvih partija se kupuje i igra BC2!!!

* Alex 2.jpg (555.67 KB, 1680x1050 - viewed 26 times.)

Pages: [1] 2   Go Up
Print
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic