irvas(srb)
Urednik
Reputacija: 63
|
 |
« Reply #75 on: May 19, 2010, 01:45:13 PM » |
|
skrećemo sa teme, ali nema veze. ne mogu da izdržim a da ne napljujem bc2 ma oni su sa bc2 najviše obradovali COD igrače, a nas iskrene zaljubljenike u BF razočarali. i jeste im bio cilj da privuku COD igrače  jebo ih DICE majku ime ebem oni su i usrali legendarnu igru
|
|
|
|
|
|
JEDINO DULE VUJOSEVIC MOZE DA ISPRAZNI ZAGREBACKU ARENU ZA 0.6 SEKUNDI I DA SE PRITOM IGRACI CIBONE RADUJU PORAZU 
|
|
|
TosaNS
2nd Lieutenant
Reputacija: 18
|
 |
« Reply #76 on: May 19, 2010, 02:49:33 PM » |
|
Hajd videchemo kad izadje BF3 kaki che biti novi karkand, mashtur ili jalalabad pa nove puce vozila, helisi, avioni jedva chekam. Mozda vredno rade na novom BF-u videcemosta kazu strucnjaci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nandor90
Corporal
Reputacija: 1
|
 |
« Reply #77 on: May 21, 2010, 11:01:55 AM » |
|
Evo ovako za sada ovako se igra mec:no m60,gl(smoke & shotgun allowed),no carl gustav,no mortar. Server podesavnje nema:3d spoting,killcam. Ostalo:Kad svaki tim bude spreman 1od svakog tima se spawnuje kad 1ispise ready i drugi pravi se screenshoot i tek nakon toga se spawnuju i ostali. Kad je skoro 0 ili 1 ticket preostalo ponovo screenshoot se pravi. Za bilo kakvu spovku se odbije 30bodova ako neko kasni ima pravo da njihov tim pocnu bez njega ili da kaze razlog da mozda ima neki kvar restart itd. onda se max. ceka 15minuta. Ali ako protivnik nema dovoljno igraca Onda se odbija ponovo 30ticketa(racunase sa screenshoot0m).Ako iko bude ubijen sa zabranjenom puskom odbija se -50 ticketa.
Tako se igra na ESL i svugde za sada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nandor90
Corporal
|
 |
« Reply #78 on: May 21, 2010, 11:03:07 AM » |
|
Ako SJC mozda hoce klanski pitacu moje dali mozemo neki datum da nadjemo.Btw samo conquest igramo i server takodje imamo za klanske meceve.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
n00bisimo
Private
Reputacija: 0
|
 |
« Reply #79 on: May 21, 2010, 10:21:48 PM » |
|
squad rush se igra na 20ticket-a, ocito nemash pojma o ESL pravilima sto se tice squadrusha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nandor90
Corporal
|
 |
« Reply #80 on: May 22, 2010, 01:37:32 AM » |
|
hm... ko je reko da ja pricam o squad rush? ja sam reko za conquest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OldGold
Sergeant
Reputacija: 12
|
 |
« Reply #81 on: May 22, 2010, 11:03:44 AM » |
|
Pa turinir se pravi za squad rush ne intresuje ljude kako se igra conquest. Mada iskreno ne znam ni zašto igrate conquest kada je mod ubagovan pa tikete skida i za smrt a ne samo za držanje flaga 
|
|
|
|
|
|
A more elegant weapon from a more civilized age I have a bad feeling about this 
|
|
|
nandor90
Corporal
|
 |
« Reply #82 on: May 22, 2010, 12:26:50 PM » |
|
PA sad imas 3-4flag pa kako ti mislis da padnu ticketi posle? i u BF2 posle lakse padao ticket kad nisi imao flag... i tu je tako.
Ja mislim da vi nemate sanse protiv nas pa nesmete ni izaci...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sky_Spy_89
Master Gunnery Sergeant
|
 |
« Reply #83 on: May 22, 2010, 12:44:21 PM » |
|
Ja cu nadalje izbeci temu zbog "Pro" igraca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emfeha
Sergeant
Reputacija: 10
just a little monkey in this town...
|
 |
« Reply #84 on: May 31, 2010, 02:07:25 PM » |
|
Hoce li ovo skoro? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OldGold
Sergeant
|
 |
« Reply #85 on: May 31, 2010, 02:29:44 PM » |
|
Čeka se peč koji već 3-4 nedelje odlažu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nandor90
Corporal
|
 |
« Reply #86 on: May 31, 2010, 05:33:23 PM » |
|
Kako kazu DICE ceka da bude stabilan taj patch. Btw evo slike i video:
    Novi chat prozor,na heliju ce biti flares da bi se skinuo trace itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OldGold
Sergeant
|
 |
« Reply #87 on: May 31, 2010, 06:29:40 PM » |
|
Čet prozor izgleda extra idiotski  Nadam se da neće da stoji celo vreme  ma i da stoji samo 5s pa opet nervira 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nandor90
Corporal
|
 |
« Reply #88 on: May 31, 2010, 07:51:05 PM » |
|
'Ne tako ces bar videti stalno cak ces moci i da pises dok si mrtav ne kao pre...Neko ti pise nesto vazno sad i nevidis da procitas do kraja jer si mrtav.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mefisto
Lance Corporal
Reputacija: 3
Freak
|
 |
« Reply #89 on: June 01, 2010, 01:23:03 PM » |
|
Razgovarao sam nesto sa ortacima iz klana i mi smo zainteresovani za ucesce nismo Balkan ali eto ja sam Srbin i jedan ortak je Hrvat,ostali su sa svih strana. Nadam se da to nije problem. Mozda dodjemo sa Dva squada. Naime hteo sam nesto da pitam ,kako se dogovara vreme i dan za ucesce,da li se dogovara direktno sa protivnickim squadom ili ima neko odredjeno vreme ili se svi sastaju isti dan? 
|
|
|
|
|
|
 Don’t let your victories go to your head, or your failures go to your heart.
|
|
|
Vladika***SER
Sergeant Major
Reputacija: 28
|
 |
« Reply #90 on: June 01, 2010, 05:43:49 PM » |
|
Наравно да није проблем, чак напротив. Пријави играче па ћемо да се договоримо.
|
|
|
|
|
|
НИКАД НИКОМ ИЗВИНИ
|
|
|
Mefisto
Lance Corporal
Freak
|
 |
« Reply #91 on: June 01, 2010, 08:18:06 PM » |
|
Наравно да није проблем, чак напротив. Пријави играче па ћемо да се договоримо.
Ok nije problem da prijavim ali od Dana i vremnena zavisi ko ce da igra,tako da moze da se desi da igraju neki drugi igraci umesto onih na spisku,ne mislim pritom na igranje jednog igraca u Dva squada itd igra se samo jednom,po pravilima ,najverovatnije ce biti Dva squada. Zato mi treba malo vise info kako se dogovara vreme da li kod vas(organizatora ili squad sa protivnickim squadom itd ja tek kada budem znao okvirno vreme znacu ko ce se pojaviti. Mi smo uglavnom matorci 35 - 50 znas obaveze posao itd. Koliko sam ukapirao ceka se patch,sto je ok. Pravila nam odgovaraju. Ajd Videcu sa mojima.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OldGold
Sergeant
|
 |
« Reply #92 on: June 01, 2010, 10:46:34 PM » |
|
Mislim da bi trebalo posle peča da sačekamo nedelju dana da se naviknemo na promene. Sigurno će i prčakti balans puca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mefisto
Lance Corporal
Freak
|
 |
« Reply #93 on: June 02, 2010, 12:07:57 AM » |
|
Mislim da bi trebalo posle peča da sačekamo nedelju dana da se naviknemo na promene. Sigurno će i prčakti balans puca... Bice pojacani Uzi,MG3 ja mislim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|