Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

43.631 Posts in 2.072 Topics- by 402 Members - Latest Member: NefOstins

September 10, 2010, 10:50:12 PM
=SJC=RaznoHardver i softver5.1 zvuk NE RADI u Win media playeru
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: 5.1 zvuk NE RADI u Win media playeru  (Read 124 times)
TosaNS
2nd Lieutenant
*

Reputacija: 18

« on: April 19, 2010, 08:14:51 AM »

Da li je neko imao problem sa zvukom prilkom slusanja mp3 muike u windows media playeru ne rade mi svih 5 zvucnika samo wufer i zadnja dva zvucnika (ponaša se ka 2.1 sistem) dok prednji (levi i desni i centralni ne rade) a na softveru realteka kad kliknem na te zvucnike da testiram svi su u funkciji? Prema slici sve štima chinchevi boja sve je ok a opet nece da radi kako treba? Da li je neko imao slichan problem i kako ga je resio. btw imam win7 i instalirane najnovije high definition realtekove drajvere ostalo mi je da probam da instaliram realtekove AC97 drajvere pa da vidim kako ce se ponasati ili mozda da pre installiram K-lite kodek najnovije drajvere mada mislim da to nece resiti prob.
« Last Edit: April 19, 2010, 09:13:28 AM by TosaNS » Logged

Pencha
Colonel
*

Reputacija: 37

Pimpin ain't easy, but hoing ain't hard!

« Reply #1 on: April 19, 2010, 11:57:17 AM »

E pa to nece moci jer ti je muzika stereo a ne u 5.1 formatu. Jedino da koristis neki od playera koji ce da ti forsuje mjuzu na sve zvucnike

TosaNS
2nd Lieutenant
*

Reputacija: 18

« Reply #2 on: April 19, 2010, 08:08:28 PM »

Pronasao sam KVAKU kako da se stereo zvuk reprodukuje na svih 5.1 zvucnike. Zapravo kvaka je u KVACICI (treba stiklirati Speaker Fill)koja se nalazi u sound menageru kod stelovanja zvucnika. To je sva mudrost ovog sveta SIRI DALJE Smiley

Pencha
Colonel
*

Reputacija: 37

Pimpin ain't easy, but hoing ain't hard!

« Reply #3 on: April 20, 2010, 12:56:29 PM »

Uh da, zaboravio sam ti to reci   Sad   Ja to inace ne koristim jer mi vise MP3 ne zadovoljava ukus u toj meri da bi morao da radi bas na svim zvucnicima.

Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic