Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

43.577 Posts in 2.071 Topics- by 402 Members - Latest Member: NefOstins

September 07, 2010, 03:36:18 AM
=SJC=RaznoTips & tricksBackup Browser(Firefox i Google Chrome)
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Backup Browser(Firefox i Google Chrome)  (Read 420 times)
nandor90
Corporal
*

Reputacija: 1

« on: April 06, 2010, 05:43:52 PM »

Mozda ste vec reinstalirali vise puta windows pa zaboravljali stranice,sifre itd. Ima nacina da se sacuvaju te podatke i kod Mozzila Firefox(sacuvava sve zivo bookmark,cookie itd.) i kod Mozzila Thunderbird(sluzi za mail podesavanje)
Onda kod Google Chrome jedan od najbrzih browsera. Kod koga imate 2nacina cak. Jedan je ako imate gmail.com mail account. da sinkronizujete pa tako se sacuva sve bookmarkovane stranice.

za mozzilu:http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php imate ovaj programcic.koji napravi backup file,koji kad god hocete mozete povratiti te podatke.
Za google chrome je tu ovaj:http://www.parhelia-tools.com/products/gcb/Download.aspx

Vrlo korisna stvar da ja vec ovih programa koristim vec vise od 2 godine. Bez problema naravno.

LeoSERB
Master Sergeant
*

Reputacija: 25

Ustani Srbijo Kosovo i Metohija te zove

« Reply #1 on: April 06, 2010, 06:34:08 PM »

Imaš opciju export-inport bookmarks u svakom browseru. Chroma ima inport all bookmarks from ... kog hoćeš pretraživača da ti prebaci, zavisnosti šta si koristio pre, logično. Tako sam ja npr pre više od godinu dana odradio kada sam prešao sa FF na Chromu. Inače back up bookmarks jednom na 6 metara ili češće ako sam ubacivao veliku količinu novih linkova.

3MAJ
Administrator
*

Reputacija: 141

« Reply #2 on: April 06, 2010, 08:40:28 PM »

Dobro jutro Smiley

Opera, koju koristim od verzije 4 ako se ne varam, ima opciju Opera Link. Online sinhronizacija vasih bookmarkova i podesavanja a sto je najbolje, mozete je koristiti na vise lokacija istovremeno i na vise razlicitih platformi (desktop, mobilni, laptop...) i imati svuda iste bookmarkove Smiley

Ne kaze se bez razloga, ako hoces da vidis sta ce Firefox sutra imati, pogledaj sta Opera danas nudi Wink
Manson
Administrator
*

Reputacija: 45

« Reply #3 on: April 06, 2010, 09:30:13 PM »

ja svoje bookmarkove pamtim napamet, tako da uvek imam pristup

nandor90
Corporal
*

« Reply #4 on: April 06, 2010, 09:41:18 PM »

ja svoje bookmarkove pamtim napamet, tako da uvek imam pristup

Daj ja imam preko 500komada... ko moze to zapamtiti sve to?

Pencha
Colonel
*

Reputacija: 37

Pimpin ain't easy, but hoing ain't hard!

« Reply #5 on: April 08, 2010, 12:48:58 AM »

Kako se snalazis majke ti sa 500 bookmarka?

nandor90
Corporal
*

« Reply #6 on: April 08, 2010, 12:50:41 AM »

pa razvrstao sam,private thing,torrenti  i ima jos treba da razvrstam ih nervirame 2m lista:)

Pencha
Colonel
*

Reputacija: 37

Pimpin ain't easy, but hoing ain't hard!

« Reply #7 on: April 09, 2010, 12:15:39 AM »

Sve cega ne mozes da se setis da imas u bookmark-u ti ne treba uopste. Dzaba bookmark ako treba da ga trazim medju 500 linkova. Lakse ces ga izgooglati za 5 sekundi

nandor90
Corporal
*

« Reply #8 on: April 09, 2010, 01:08:17 AM »

Imam takve kad trazim da mi stvarno netrebaju,ali nikako da imam vreme da obrisem te...

Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic