irvas(srb)
Urednik
Reputacija: 63
|
 |
« on: March 03, 2009, 09:40:20 PM » |
|
prijavite se svi koji imate problema sa nasim forumom, a verujem da vas ima jos sem mene i secura. problem nije samo oko ulogovanja na sam forum vec i sporo ucitava i samu glavnu stranicu naseg websitea. postove takodje otvara sporo, a i drekavac mi ne radi kako treba. poruci koju napisem na drekavcu treba a merio sam 1m i 48sec da izadje.  napominjem da mi samo nas website koci i nijedan vise!!!! ajde prijavite se svi koji imate isti ili slicni problem pa da to ispravimo ako je moguce. opasno me ovo nervira!!!!!!!!
|
|
|
|
« Last Edit: March 03, 2009, 09:57:49 PM by irvas(srb) »
|
|
JEDINO DULE VUJOSEVIC MOZE DA ISPRAZNI ZAGREBACKU ARENU ZA 0.6 SEKUNDI I DA SE PRITOM IGRACI CIBONE RADUJU PORAZU 
|
|
|
legija007
Sergeant
Reputacija: 11
PARTIZAN
|
 |
« Reply #1 on: March 03, 2009, 10:11:36 PM » |
|
i mene to isto zeza ne bas u tolikoj meri ko irvasa ali ipak nervira
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Djenadic
SJC
Reputacija: 1
|
 |
« Reply #2 on: March 03, 2009, 11:48:38 PM » |
|
isti slucaj i kod mene , uzas , ne znam sta se desava ??? cekam pola sata du me pusti , danas u toku dana nisam mogao da ga otvorim ,.. nema sanse ni sam ne znam da li ce postaviti ovo sto sam napisao , jer ovo je treci put da to pokusavam... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
schmajser
Urednik
Reputacija: 18
Are you man or mouse?
|
 |
« Reply #3 on: March 03, 2009, 11:54:02 PM » |
|
Isto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bossi_SCG
General
Reputacija: 42
Famoust Uncle ;D
|
 |
« Reply #4 on: March 04, 2009, 01:47:46 AM » |
|
isto ponekad....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seljak_vla
Major
Reputacija: 20
Take the lead, don`t follow!
|
 |
« Reply #5 on: March 04, 2009, 02:56:05 AM » |
|
I kod mene to jednom nedeljno hoce da sere. Sad trenutno radi ok.
|
|
|
|
|
|
 Don´t bother me if you don´t want to die! Don't argue with Idiots. They drag you down
|
|
|
3MAJ
Administrator
Reputacija: 141
|
 |
« Reply #6 on: March 04, 2009, 09:00:05 AM » |
|
Ako nije problem, upisite u ovoj temi datum i vreme kada primetite to usporenje, da mogu da prijavim odgovornima.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irvas(srb)
Urednik
|
 |
« Reply #7 on: March 04, 2009, 09:21:25 AM » |
|
juce 03.03.2009 od negde od 14h do 21h
a i nije prvi put!! prepodne i kasno uvece posle 22h radi bez problema, a u popodnevnim satima koci. i tako sigurno svaki drugi dan ako ne i svaki. napisao sam ti da ne koci samo forum nego i glavnu stranicu . ponekad nece ni da otvori nego prijavljuje neku gresku. kad mi bude opet izbacio tu gresku uradicu print screen.
|
|
|
|
|
|
JEDINO DULE VUJOSEVIC MOZE DA ISPRAZNI ZAGREBACKU ARENU ZA 0.6 SEKUNDI I DA SE PRITOM IGRACI CIBONE RADUJU PORAZU 
|
|
|
irvas(srb)
Urednik
|
 |
« Reply #8 on: March 05, 2009, 12:00:08 AM » |
|
evo sad opet imam problema oko ucitavanja foruma. ovo izbacuje: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freemason10
Lieutenant Colonel
Reputacija: 103
RIMTUTITUKI
|
 |
« Reply #9 on: November 24, 2009, 03:30:34 PM » |
|
De skinite taj server banner! I gdje je drekavac?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SecurID3
Lieutenant Colonel
Reputacija: 53
ZVANI----->STEKERICA----->G9 G9
|
 |
« Reply #10 on: November 25, 2009, 06:38:40 AM » |
|
meni je jedini problem da nemogu da postujem slike  ali ostalo ide bolje nego prije kao brzina 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3MAJ
Administrator
|
 |
« Reply #11 on: November 25, 2009, 10:36:30 AM » |
|
Server baner skinut. Drekavac tj. Shout se ne razvija unazad duži period i nije podržan na našoj (najnovijoj) verziji foruma  Postoje slične varijante koje se plaćaju ali to i nije ono što nama treba... Što se tiče sajta, videću sa Mansonom šta može po tom pitanju da se uradi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3MAJ
Administrator
|
 |
« Reply #12 on: November 25, 2009, 10:41:39 AM » |
|
meni je jedini problem da nemogu da postujem slike  ali ostalo ide bolje nego prije kao brzina  Jesi probao iz nekog drugog browsera? Javi se kad me vidiš uveče online na MSN, da probam preko tvog accounta da se ulogujem, da vidim zašto neće...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freemason10
Lieutenant Colonel
Reputacija: 103
RIMTUTITUKI
|
 |
« Reply #13 on: November 25, 2009, 01:41:48 PM » |
|
Server baner skinut. Drekavac tj. Shout se ne razvija unazad duži period i nije podržan na našoj (najnovijoj) verziji foruma  Postoje slične varijante koje se plaćaju ali to i nije ono što nama treba... Što se tiče sajta, videću sa Mansonom šta može po tom pitanju da se uradi. Umjesto server bannera, stavi onaj sto je nekad bio na pocetnoj strani na proslom sajtu. Jedi poslednja vecera.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TosaNS
2nd Lieutenant
|
 |
« Reply #14 on: November 25, 2009, 01:48:26 PM » |
|
Veoma bi mi bilo drago da ZNAM neki datum kad ce konacno da proradi nas sajt u punom sjaju sa svim detaljima kao i pre sto je bilo samo jos bolje. Recimo od osnovnih stvari tipa ko je on line *batltraker* pa do TS-a i ko je na njemu on line, recimo da na naslovnoj strani budu neke najave Igrica ili neki linkovi od pecheva i zanimljivih modova i druge razne zanimljivosti. Jedan predlog adminima nek komercijalizuju forum ako zele sto se mene smatra imaju moju podrsku ako ce to rezultirati da se pojavi konacno Home Page (nek na primer prodaju mesta na naslovnoj strani za reklame) bitno je samo da postoji nekakva NASLOVNA STRANA. Mislim da je nas forum vrlo zanimljiv jer ne pisemo ovede samo o BF ima raznih interesantnih tema koje i drugim gostima mogu biti od koristi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pencha
Colonel
Reputacija: 37
Pimpin ain't easy, but hoing ain't hard!
|
 |
« Reply #15 on: November 28, 2009, 01:07:45 AM » |
|
Vidis Toso pade mi na pamet... Mogli bi polako da sredimo sajt za BC2, pripremimo postojecu zajednicu i spremimo se za prijem novih 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TosaNS
2nd Lieutenant
|
 |
« Reply #16 on: November 28, 2009, 03:40:01 AM » |
|
ja sam za Pencho kako god da se napravi bice super
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HEHAD
Urednik
Reputacija: 68
Blagajnik
|
 |
« Reply #17 on: November 28, 2009, 10:33:35 AM » |
|
ja sam za Pencho kako god da se napravi bice super
Aj počni da pripremaš tekstove i YT linkove sa ingame snimcima...Lako će "tehničari" da reše problem sajta, trebaju nam "dopisnici"...
|
|
|
|
|
|
[20:36] *** =SJC= БOSSi_CЦГ ╒╤─: a da igramo prekjuce?
Bossi: kao kokoske ako seljak baci hleba u bastu
|
|
|
|