Pozdrav momci !
Evo ovako da objasnim Secure neke stvari da mi nismo nikakvi policajci vec vrsimo update
pbban liste na nasem serveru.I da samo jednim update zna biti i do 30-60 banova,a isto tako i unban zna biti po par komda.I samo neki dan sam navecer vidio da par decki iz *LN* igra na vasem server i kad sam pogledao dalje tko igra,bio vam je cheater na serveru.Obavjestio sam Bossy preko xfire da vas obavijesti ali ne znam da li vas stigao obavijestit.Jos nesto pratim svaki dan tko je na PBBANS zato sto sam stavio kod nas da se update server svakih 24h,a ovi koji su tijekom dana nisu na pb ban listi pa da ih mogu
banat s servera.Eto toliko o policajcu.
Jel to pricamo o coveku koji je mene banovao sa servera zbog spon kila a dolazio sam sa trejn na suburb pored kuce na zastavu !! sam !
i onda kick, Spon kill ja reconect uljudno pitam . a onda stinger sa svojim obrazlozenjima i jos bezobrazno me napusava ...
nista licno, ja samo onako ...
ja se ne vredjam, nekada ide mi dobro nekada lise naravno ...
ali pre nego sto gledas ko je citrer ili nije trebao bi malo da igras pa naucis nesto a onda kikuj do mile volje
na nasem serveru ja se nesecam da sam kikovao nekoga od vasih lepih tamo..
sto se tice zekana on je ko maskota njega niko ne dira kod nas malo se salimo sa njim i to je sve secure verovatno nije mislio da vam digne TLAK ali godine su iza nas pa moguce da vas to nervira .. sale sa zekanom su skoro postale tradicija pogotovo kada na ts cujes njegovu majku kako ga napusava ;o))))))))))))))))
tolko od mene poz
i vidimo se na battlefield