dakilica
Master Sergeant
Reputacija: 39
|
 |
« on: February 14, 2009, 11:52:25 AM » |
|
Prijatno sam se iznenadio kada sam usao na server, da bih video dvadesetak ljudi s tagovima =SRB= , =BGD= i SERBIA ... Malo po malo, saznao sam da imaju svoj teamspeak, sajt jos uvek ne, i cini mi se da server imaju, ali unranked, pa se zato okupljaju po drugim serverima..  Ako je neko oklevao da igra zbog manjka drustva, nek slobodno krene da igra. Ima nas, vise no dovoljno.... Video sam i neke s *CRO* tagom , ali nisam nesto razgovarao preterano s njima..
|
|
|
|
|
|
"...Kill one man, terrorize a thousand..." - Chinese proverb  
|
|
|
TosaNS
Sergeant Major of the Corps
Reputacija: 18
|
 |
« Reply #1 on: February 14, 2009, 02:32:52 PM » |
|
da znas daki da ima sa SJC tagom to sam ja hehehehe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dakilica
Master Sergeant
|
 |
« Reply #2 on: February 14, 2009, 06:19:03 PM » |
|
da znas daki da ima sa SJC tagom to sam ja hehehehe  E pa nisam te video skoro 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TosaNS
Sergeant Major of the Corps
Reputacija: 18
|
 |
« Reply #3 on: February 14, 2009, 09:43:54 PM » |
|
uglavnom igram bf2 retko bf2142 mada ako mi kazes da kad ces biti u igri mozemo se dogovoriti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChetnikPochetnik
Private
Reputacija: 5
|
 |
« Reply #4 on: February 17, 2009, 12:20:57 AM » |
|
Da to je tacno. Ja igram sa ekipom BGD, imamo team speak, nismo klan vec neformalno drustvo koje cesto vise prica nego sto ubija. Moj nick u BF 2142 je TataMagija i ako neko hoce moze da me ubaci na buddy listu. Sa CRO smo se vise puta sreli i bar kada sam ja igrao bili su bolji od nas, ali popravljamo se. Pozdrav.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChetnikPochetnik
Private
|
 |
« Reply #5 on: February 17, 2009, 12:22:35 AM » |
|
Ah da, ovi sa tagom SRB su mnogo ozbiljniji igraci ali smo dosta dobri prijatelji na netu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dakilica
Master Sergeant
|
 |
« Reply #6 on: February 17, 2009, 10:26:42 PM » |
|
Ah da, ovi sa tagom SRB su mnogo ozbiljniji igraci ali smo dosta dobri prijatelji na netu.
Ozbiljniji? Po cemu? Kad ih deljem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChetnikPochetnik
Private
|
 |
« Reply #7 on: February 18, 2009, 11:27:06 AM » |
|
Kad sam rekao ozbiljniji nisam mislio da su vanzemaljci. Zavisi koliko ih se okupi u tom trenutku. Kada ih ima četvoro-petoro igraju organizovano i timski, za razliku od BGD-a koji se više zezaju i probaju neke nove stvari. A ti ako ih razbijaš kada su oni u timu svaka čast. Mada iskreno mislim, s obzirom na koncepciju igre, da pojedinac teško može da razbije tim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dakilica
Master Sergeant
|
 |
« Reply #8 on: February 19, 2009, 12:28:53 AM » |
|
da pojedinac teško može da razbije tim.
Treba da vidis Djonija  Pa, u BF2142 mi je snajper skroz prilagodjen mom stilu igre.... Tako da je bilo situacija kad sam uspesno branio zastavu protiv 2 squada...... Nije toliki problem, ovde su zaklon i equipment bolji saveznici..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChetnikPochetnik
Private
|
 |
« Reply #9 on: February 19, 2009, 12:20:13 PM » |
|
Slažem se sa tobom. Za snajpere je izmišljeno, ko ima živaca za to. Ja nemam. Zato su mi snajperi omiljene mete. Ima neki server gde su samo snajperi. Kao fora ne smeš da pređeš liniju razdvajanja i rokate se. To me je totalno smorilo. Menjao sam štekove pola sata i na kraju sam izašao i počeo da vičem : " Ljudi ubi te me, bolje od vas da poginem nego da umrem od dosade". Ali ako voliš snajper to je super.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dakilica
Master Sergeant
|
 |
« Reply #10 on: February 20, 2009, 12:43:17 AM » |
|
Pa igram ja sa svim klasama, al sa snajperom kad hocu da budem prvi  Jedini problem mogu da budu rakete, mada i one se lako uklone  .. Ali snajper je laksi nego u BF2 jer ima veci zoom, i onda su headshots prosti ko pasulj........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kn1f33r
Recruit
Reputacija: 0
|
 |
« Reply #11 on: August 09, 2009, 11:13:14 AM » |
|
hehe pozdrav svima! Gde si tatamagic? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sleepy
Recruit
Reputacija: 0
|
 |
« Reply #12 on: November 10, 2009, 11:12:22 PM » |
|
hmmm...pa onako...najvise igram assault...al samo ako imam ok ekipu...da ima ko da mi cuva ledja ok sam sa sniperom...ono tipa skor 40-2...al opet...ne igram da lovim poene vec kao support engija ne igram...njega igra ortak vise support...sve zavisi od mape i konfiguracije squad-a a da...nick sl33pz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|