Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

43.566 Posts in 2.071 Topics- by 402 Members - Latest Member: NefOstins

September 06, 2010, 02:22:42 AM
=SJC=MultiplayWall of shameClanbase =EM= vs =SJC=
Pages: 1 [2]   Go Down
Print
Author Topic: Clanbase =EM= vs =SJC=  (Read 703 times)
SecurID3
Lieutenant Colonel
*

Reputacija: 53

ZVANI----->STEKERICA----->G9 G9

« Reply #25 on: February 09, 2009, 05:22:52 PM »

hahaha vidi ti ovde ko je dosao jjjjebooteeeee, na poslu sam pa su mi javili da je sky spy dosao na forum, pa rekoh jebes posao da mu nesta ja napisem.... ali prvo odgovor za belog Smiley

ispiracija mi po nekad dodje jebesga, pa vidis i sam da sam cak pogresio nesta i covek je napisao kako sam trebao da se obratim coveku... uppps sorry ali ipak ste skontali Smiley

SKY: admini imaju log? ok imam ga i ja..... i sta sad?? ce da me kazne ostali admini =SJC=a?? mislis????? GRESIS!!!
kad vec znas da ima neki (konfigurator) za bf2 vec puno i znas, zato sto ja to nisam znao... mozda zato sto ne volim da cackam igre???

bossi sigurno zna sta je taj konfigurator zato sto mi je pricao za neke igrace na ghaterima koji iskljucujo sound ili ostala sranja koja uopste nisam ni skontao..... tu je bossi pa ga lepo pitaj.... ipak ako je covek otisao u LN, oduvek smo imali dobar odnos posto je covek malo pametniji od (ostalih) NISTA U VEZI CELOG KLANA LN da se razumemo Smiley

nisi imao internet konekciju? ok nije bila dobra... to usporava igru i nisi precizan.... ali nesta ovde opet se ne odgovara na neka moja pitanja....... a u vezi skoka? nesta mi to sumljivo da te sasa uci i kako se skace u bf2??? i da puska uvek pogleda na DNO i posle se sama ispravi i tacno na igraca???? mahhhh mozda je nesta MOUSE od sase namjesten tako.......... ili nesta drugo........

idemo dalje.......

pojedinci to smo ja i djoni jeli?? HAHA  za mene nije problem to sam oduvek znao, i cak me zaboli ona stvar.

ti kazes djoniju nije sve u parama i u logitech? pa mogu ti reci da si ti jos mali za neko misljenje, mozda covek radi nocne da zaradi VISE i tako mu je i pametno zato sto covek ima PORODICU!
a sto se tice logitech.... ima covek pravo sa tim parama sto zaradjuje vise da kupi sebi i monitor od 42" pa da igra bf2!

dalje......... sky ti ovde pises da nemas nista protiv vecine =SJC=, pa kako ti mislis da ta DRUGA vecina =SJC= tebe gleda? meni se cini da na vasem rulez ne stoji : (nevolim samo par clanova iz =SJC=) neko totalno nesta drugo,, ili si sad ti corav ili si dosao ovde na forumu da se nesta pravis???????

imas stvarno srece sto ja nisam MODERATOR na forumu, posto bi te odma banovao sa foruma ali ipak, ovi ostali admini, pustaju te da ulazis komotno na forum i tebi,sasi i belom orlu, a ti si SVE OVE ADMINE PLJUVAO I DAN DANAS IH PLJUJES PREKO VASEG FORUMA..... pa cekaj bre malo ti mislis da je to normalno ili si malo poludeo pa ne kontas nista??

poceo si  i ti sky da places kao . prvo pre mesec 2 si pljuvao na nas a sad dolazis ovde i: jesam ja vas provocirao? nisam..... hahah idi bre u k***c! eto ja sad provociram! idi pa placi malo kod CB sto te provociram na nas forum.....

sinoc si dobio ban sa naseg servera zato sto ovaj tvoj jebac (sasa) je usao na server i TK mene 2 puta.... pa sta ti mislis da ja to vama oprastam? NE!

dok si ti igrao sam nije bilo problema meni se cini jeli? ODGOVORI! jesam te kickovao banovao dao warning?????? NE NISAM! cak su svi clanovi =SJC= bili na TS i rekli da te pustimo da igras!

posle toga ulazi ovaj tvoj KRETEN pa radi TK....... e tu mi je pukao film, znaci ako vas pustimo da igrate normalno pocnete da serete, ako vas odma banujemo onda se zalite. pa sad ti meni reci ko je bio u pravu za sinoc???

ja dobijam ban sa vaseg foruma a vi ovde ulazite kao da niste nista nikad uradili protiv =SJC= hehehe smesno mi je, ali ipak nema veze jednog dana ce NEKI ljudi skontati kakvi ste vi ljudi.

neznam sta vise da pisem, jedino bravo pobjedio si =SJC= na CB Smiley dobices premiju ili kao sto uvek radis podjebavaces =SJC= na vasem forumu, BRAVO. a to sto si napisao veliko AK101>g36, JADNO Smiley

reci sad sta hoces ti? da nastavimo raspravu? za mene nema nikakvih problema dobro znas da imam uvek lepih komentara ako me provociras, ali nebi htjeo da ispadnem da uvek ja psujem ljude....... ali ja sam uvek tu nebrini ja ne bezim, cak ne brisem tvoje poruke sa foruma (kao neki drugi sto to rade na druge forume).

sad odo da radim odgovoricu ti veceras ako nesta napises!

SASA: SECUR SE NIJE IZNERVIRAO STO STE ME UBIJALI NEBRINI Smiley Smiley Smiley SEKUR UVEK IGRA IGRU RADI ZAJEBANCIJE I NA PUBLIC I NA CB!

NEW SECURID3 HAS BEEN BORN!!!! P_I_C_K_OOOOOOOOO te podsjeca na nesta??? HAHAHHAHA

SecurID3
Lieutenant Colonel
*

« Reply #26 on: February 09, 2009, 05:27:54 PM »

hahah dobar si bossi
ovaj secur se stvarno nesto nervira od igrice...  polako legendo to je samo igra !!

ghib ja se ne nerviram od igrice nebrini, nerviraju me neke osobe koje vole da podjebavaju ceo jedan klan i da posle imaju cak i privilegije da dodju ovde da placu za neke stvari, igram bf2 radi zajebancije a ne za SKOR i da budem uvek jaci od bivseg klana hahahahaha

IZVINITE NA TOLIKO DUG POST OD MALO PRIJE Smiley

SecurID3
Lieutenant Colonel
*

« Reply #27 on: February 09, 2009, 05:44:05 PM »

dodju ovde i placu za SS!!!

Interceptor  "TO BRE!!!! UBI ZAKOLJI DA SJC NE POSTOJI!!!!!!!!!!:D:D:D:D"

Chaser  "Evo posto je interesovanje bilo veliko napisao sam izvestaj nase bitke protiv SJC link"

hehehe 2 ili 3 face neki ljudi imaju? jos mi samo fale ova 2 kretena na forumu...

Ghib
Lance Corporal
*

Reputacija: 7

« Reply #28 on: February 09, 2009, 05:47:34 PM »

e pa brate kako se ja secam ti si poceo da jebes njima kevu dan posle sto su otisli is klana...  meni nije bas cudno sta pise na nasem forumu posle toga.. kolko sam ja svatio vecina klana nema nista protiv sjc neki cak i igraju zajedno nego ti si problem ovde. ja necu da se mesam to je medju vama i ako ocete da se tepate radi te to na xfire msn ... za haxx necu ni da ti pricam ti si sad profi i znas da imaju nesto ajde dokazi pa cu da ti verujem inace ste pukli juce i to je to nemoj da se vadis jos ste prvi 5 min igrali 4 na 3 .. nadam se da ce te da se smirite bilo sta bilo i proslo  i nadam se da cemo vise puta da igramo zajedno jos neki match i da se nekacimo vise posto meni je vec muka od vase svadje ..

« Last Edit: February 09, 2009, 05:56:32 PM by Ghib » Logged
Sasa3062
1st Lieutenant
*

Reputacija: 25

« Reply #29 on: February 09, 2009, 05:51:14 PM »

hahah secure koji si ti seljak brate, uzas Cheesy joj kulturo moja hahaha
kako se moze jadnik tako iznervirati ja neznam ali ako jos nisi prokuzijo da je to na nasem situ bila sala, i da sam je napravio novi mali flash site, to nisi primetio. boze eh idi molimte kod doktora na terapiju da ti da neke lekove da te smiri hahaha Smiley

a za ovo AK > G36E .. mogu samo da citiram Bossija = Public Kings Cheesy

sinoc si dobio ban sa naseg servera zato sto ovaj tvoj jebac (sasa) je usao na server i TK mene 2 puta.... pa sta ti mislis da ja to vama oprastam? NE!

ahahahahhahaha jel ti shmeka Grin
« Last Edit: February 09, 2009, 06:00:58 PM by Sasa3062 » Logged

SecurID3: haha izgleda ti sasa poklonijo cheat hahaha
Sky_Spy: aha svidja ti se? Cheesy
SecurID3
Lieutenant Colonel
*

« Reply #30 on: February 09, 2009, 06:04:24 PM »

ghib: ti uopste i neznas sta se sve izdesavalo, znaci veruj tvom skyspy i sve ce ti biti lepo u zivotu nebrini, a to sto se mi ne volimo uopste to je nase,covek provocira - ja provociram i to je to! a to sto ti hoces da na msn resimo, pitaj skyspy zasto bezi sa msn, ali ustvari zabolime da znas!

SASA: mogu da ti kazem da me bas zaboli k... za tvoj novi flash, bravo znas lepo da pravis sajtove kako vidim, idi pa uci jos malo bolje nebi ti bilo lose....
mislim sta hoces ti jos ovde? si postovao SS jesi? jeli meni stigla neka kazna od CB??? NIJE HAHAH sjebao si se malo ebesga.

zasto ti se zali skyspy sto je dobio ban sinoc od nasem public servera???????? aaaaa to nesmijes ni da pisnes jeli PI:CKO jedna?

vidis kad ti gresis sssshhhhhhhhhhttttt cutis, ali kad sekur se iznervira ili uradi nesta onda BUUUMMMMMMMMM SVI STE TU DA NAPADATE! hehehe

sreca pa vam samo ja odgovaram, ipak ne volim da se krijem, znas dobro da ako imam sta da ti kazem uvek ti kazem (na forumu) posto se jos nismo vidjeli.

ja nisam PROFI GHIB... nebrini......inace bi znao i ja da namjestim neke stvari na pc koje PB nemoze da skonta Smiley lako je pricati znam, ali lako je i kriti,pogotovu ako sam ja u ch a vi u Srbiju ili DE ili neznam gde.

secur je seljak, DA zivim dan danas u ROCEVICU (ali radim u CH), i ponosim se sto sam iz ROCEVICA!!! a rodom iz STUPARA!! ima seljaka pametniji od budala iz DE Smiley .

Sasa3062
1st Lieutenant
*

« Reply #31 on: February 09, 2009, 06:05:54 PM »

gde si ti brate pametan seljak kad nemas ni malo kulture? hahahah Cheesy

joooaaa da bi znao kako je to slatko kad tebe to bode hahahah

i sta sad?? ce da me kazne ostali admini =SJC=a?? mislis????? GRESIS!!!

pa bilo bi pametno da te barem jednom kazne za tvoje ponasanje Smiley

SecurID3
Lieutenant Colonel
*

« Reply #32 on: February 09, 2009, 06:07:14 PM »

smeka smeka,,,,, vidise kakav si kreten,ti dolazis na server da podjebavas narod ne ja.

imam kulture vise nego ti, ali sa pametnim narodom.

Sasa3062
1st Lieutenant
*

« Reply #33 on: February 09, 2009, 06:10:40 PM »

hahahaha pa bilo je vreme da dobijes tvoj lek, a sad nemoj da probas da se izvuces kad je to tvoj niveau Cheesy

Sky_Spy_1989
Recruit

Reputacija: 0

Say Hello To My Little Friend

« Reply #34 on: February 09, 2009, 06:12:59 PM »

E pa morao sam i ja sa posla da proverim da li si ista napisao posto su mi javili da jesi   Grin Grin
To sto covek zaradju je lepo i ja nista nemam protiv toga, ali ne moze da kaze da sam ja napaljen za bf2 kad on trosi sve pare na isti..

to sto je na nasem sajtu pisalo to je bila zajebancija kao sto je i sasa rekao...

Ja nisam pljuvao admina na nasem forumu jer ljude i ne znam, igrali smo par puta i to je sve... Imao sam par zamerki to je tacno ali ih nisam psovao kao sto ti radis

Kad sam mislio na pojedince bio si u pravu, mislim na vas dvojicu ali tu je jos jedan koji me psuje i sere mi za cheat....
Sta mislite o kome pricam???????????????????

O Dark_Scorpio naravno...

Ako ces da citiras neke chatove od pre, sacekaj da dodjem kuci i postavim koji screenshot...

Da si ti Moderator ne daj boze Admin ovaj klan ne bi ni postojao...

Ne zelim nikakve rasprave, dosao sam na forum jer necu da pravis budale od nas i seres nesto kako smo mi ovo i ono... A koliko se secam ti si uvek prvi provocirao...
Bossi_SCG
General
*

Reputacija: 42

Famoust Uncle ;D

« Reply #35 on: February 09, 2009, 06:16:10 PM »

hahahahaha nemogu vise b-028 b-028 b-028

vas trojica bi hteo videti negde u campu od big brother  lol lol lol

Beli Orao (SRB)
Gunnery Sergeant
*

Reputacija: 19

« Reply #36 on: February 09, 2009, 06:16:53 PM »

ajde Nenade objasni mi sad zasto bih ja trebao biti banovan sa ovog foruma???
to što sam izašao iz klana nije razlog za ban!!!!
nikog,nikad ni na kakvom forumu nisam uvredio,a kamo li vredjao!
il ja to mozda nešto ne znam što ti znaš.odna me prosvetli,sveti čoveče Grin lol Wink
postoje u vašem klanu ljudi sa kojima sam nastavio druzenje i posle mog odlaska..
pa na kraju krajeva,što bi reko naš narod˝i sa tobom dobro zivim˝.ili se mozda varam???
ja stvarno ne znam koji ti je k...c,dal si prso sa zivcima,sta ti je??
nerviraš se za svakave gluposti,ovo je samo igra i zajebancija......
na kraju krajeva,ja bih voleo da se svi skupimo zajedno.popijemo,pojedemo nešto,da se zezamo,bolje upoznamo,razmenimo mišljenja,stavove...
jer vidim da ovo piskaranje po forumu stvara krivu sliku o čoveku....
Bossi_SCG
General
*

Reputacija: 42

Famoust Uncle ;D

« Reply #37 on: February 09, 2009, 06:19:28 PM »

BUUUUHHHH ovo je bio diplomatski post od tebe beli....napadaj sekjura!!!! lol lol lol

ma sala, dao sam ti plusic za komentar palac gore

Ghib
Lance Corporal
*

Reputacija: 7

« Reply #38 on: February 09, 2009, 06:20:15 PM »

haha ne bate nek se tu tepaju idem po pivo i chipsa !!
Beli Orao (SRB)
Gunnery Sergeant
*

Reputacija: 19

« Reply #39 on: February 09, 2009, 06:20:34 PM »

i prestanite sa tim glupim prepucavanjima po forumu,jer izgledamo ko neka deca!!!!!!
naj lakše se uvaliti ispred kompa i pisati gluposti koje nemaju veze sa mozogm...
ne stvarno prestanite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3MAJ
Administrator
*

Reputacija: 141

« Reply #40 on: February 09, 2009, 06:38:24 PM »

Dosta je bilo.
Pages: 1 [2]   Go Up
Print
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic