Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

43.577 Posts in 2.071 Topics- by 402 Members - Latest Member: NefOstins

September 07, 2010, 03:27:33 AM
=SJC=MultiplayTeam workATTACK BOSSI!
Pages: [1] 2 3   Go Down
Print
Author Topic: ATTACK BOSSI!  (Read 2236 times)
Bossi_SCG
General
*

Reputacija: 42

Famoust Uncle ;D

« on: August 17, 2008, 11:32:04 AM »

eto napravio sam topic gde mozete da mi kritikujte zbog svaki glupost itd, lakse mi je ovde citati nego na drekavac, takodje sa ostali ljude od sjc-a koji nisu cesto na forum Wink

sta se tice shoutboxa:

ovo "sranje" je bio IRONIJA....boze boze, na LN forum sam glasao ZA, dok sam bio sjc clan, sam cesto nesto napisao na drekavac i sta sad, palite vatru a ustvari nema razloga

[Sun 10:20] <HEHAD> Bossi, ti bre nikako da odesh, sve ti smeta ovde i niko nije dobar, ali ti opet stalno dolazis...

pa ako hoces da odem onda banuj mi, svakako nista ne radis kao moderator i nisi nikad ni radio nesto...ja svakako nisam nikad bio najveci prijatelj sa vas "beogradjani", zbog te warovi, ali sjc je veliki klan i ima cak i ljudi skime igram 2 god bf2, mozda zato slucajno dolazim rolleyes

3MAJ
Administrator
*

Reputacija: 141

« Reply #1 on: August 17, 2008, 11:37:31 AM »

Ajde Bossi iskuliraj malo, vidis da te zajebavaju zato sto spominjes SJC u negativnom kontekstu (sto nije lepo).

HEHAD
Urednik
*

Reputacija: 68

Blagajnik

« Reply #2 on: August 17, 2008, 11:37:41 AM »

pa ako hoces da odem onda banuj mi...

Daj mi razlog. Ne vredi ti sad da vredjaš, ne pomaže ti. Mislim, možda pomaže, ali u tvom novom klanu, ovde si isti kao svi ostali gosti...

[20:36] *** =SJC= БOSSi_CЦГ ╒╤─: a da igramo prekjuce?

Bossi: kao kokoske ako seljak baci hleba u bastu
Bossi_SCG
General
*

Famoust Uncle ;D

« Reply #3 on: August 17, 2008, 11:39:49 AM »

Bossi, ti bre nikako da odesh,

to mi cini kao da hoce da kaze, mars u pm, nemoj da se vratis, zar nije tako? rolleyes

3MAJ
Administrator
*

« Reply #4 on: August 17, 2008, 11:47:54 AM »

Jel mora da stavi i Tongue na kraju da bi to shvatio kao zajebanciju?!  Roll Eyes
HEHAD
Urednik
*

Reputacija: 68

Blagajnik

« Reply #5 on: August 17, 2008, 11:50:23 AM »

[Sun 11:20] <HEHAD> Bossi, ti bre nikako da odesh, sve ti smeta ovde i niko nije dobar, ali ti opet stalno dolazis...Tongue

citiraj kompletan tekst. Ako ti ne razumeš šta znači smajli, teško da će ti neko od nas objasniti...

...a šta se tebi čini, to je tvoja stvar. Sam si otišao, nije te niko terao, nemoj sad nas da kriviš.

[20:36] *** =SJC= БOSSi_CЦГ ╒╤─: a da igramo prekjuce?

Bossi: kao kokoske ako seljak baci hleba u bastu
Bossi_SCG
General
*

Famoust Uncle ;D

« Reply #6 on: August 17, 2008, 11:59:26 AM »

ako vi neznate sta je ironija i ovaj smiley na LN forum onda neznam ni ja....

3MAJ
Administrator
*

« Reply #7 on: August 17, 2008, 12:09:09 PM »

Znaci, razumes ironiju i sarkazam ali samo na LN forumu?
Bossi_SCG
General
*

Famoust Uncle ;D

« Reply #8 on: August 17, 2008, 12:19:06 PM »

Cheesy
pa cim ljude napise toliko na drekavac onda naravno mislim da je to nesto ozbiljnije i mislim da nije vise ironija kod vas...inace drekavac nije bas pun novi komentare i sad od jednom svako nesto napise ovo ono

3MAJ
Administrator
*

« Reply #9 on: August 17, 2008, 12:26:06 PM »

Na drekavcu se nikad nista ozbiljno ne pise, do sada si to treba da naucis Tongue

Da je neko hteo da te razapne, otvorio bi temu za to. Kuliraj  Cool
SecurID3
Lieutenant Colonel
*

Reputacija: 53

ZVANI----->STEKERICA----->G9 G9

« Reply #10 on: August 17, 2008, 04:31:34 PM »

uuu kao sto bi ja rekao fucking nubsssssss hahahaha, bossi iskuliraj, hehade ne zajebavak, zmaje jebao te taj superman Smiley Smiley Smiley na avataru hahahahahaha

ajde prestanite, vidite da nikad kraja nema glupostima, a pogotovu ispadamo uvek krivi, trebao bi biti srecan bossi sad si u LN koji nikad nije kriv nizasta uvek naj bolji ste i naj kulturniji... e sad dosta ajde molimte, i ako kultura nije pricati iza ledja ljudima!! pogotovu da se SJC raspada ali kako vidim na drekavcu na to niko nije odgovorio.... htjeo sam da taj covek odgovori... ali izgleda da se stidi pa bolje da cuti. (nije za tebe bossi) Smiley nebrini.

ali to ce ostati pokrivenu da bi imao pravo taj covek. NO FRKS KO ZNA ZNA ISTINU... BYE BYEEEEE MUHAHAHA

malfunction.scg
Urednik
*

Reputacija: 33

« Reply #11 on: August 17, 2008, 05:10:39 PM »

e sad dosta ajde molimte, i ako kultura nije pricati iza ledja ljudima!! pogotovu da se SJC raspada ali kako vidim na drekavcu na to niko nije odgovorio.... htjeo sam da taj covek odgovori... ali izgleda da se stidi pa bolje da cuti. (nije za tebe bossi) Smiley nebrini.

ali to ce ostati pokrivenu da bi imao pravo taj covek. NO FRKS KO ZNA ZNA ISTINU... BYE BYEEEEE MUHAHAHA

Cheesy ja tebe nista ne razumem Cheesy

The only good war is multiplayer war
Bossi_SCG
General
*

Famoust Uncle ;D

« Reply #12 on: August 18, 2008, 05:08:39 PM »

pogotovu da se SJC raspada

svaki balkanski klan ce da raspada, najkasnije za mozda pola godina ako nisu vec svi raspali...a u tome sam vec odavno pricao, kad svako hoce njegov klan ovo ono, ima 546 bf2 klana na balkanu a 1000 igraca...ipak nismo pametni kao latvia, koji nemaju bas jako puno igraca a 2 aktivni bf2 klanova, jednu jebenu ekipu i jedna standartna ekipa na cb...ali ok, dosada su samo EPP mi rekli pre 3-4 meseca da bi bio dobar predlog da se pravi 2-3 zajednicka ekipa na cb, slicno kao ovi iz latvije...ali eto, vecina hoce njegov klan da ima i da su neaktivni itd itd....neznaju da otvaraju oci rolleyes

Freemason10
Lieutenant Colonel
*

Reputacija: 103

RIMTUTITUKI

« Reply #13 on: August 18, 2008, 06:14:32 PM »

Da cujemo sta bio na sve to rekao dr. Zgembo Adislic

SecurID3
Lieutenant Colonel
*

« Reply #14 on: August 18, 2008, 07:27:56 PM »

pogotovu da se SJC raspada

svaki balkanski klan ce da raspada, najkasnije za mozda pola godina ako nisu vec svi raspali...a u tome sam vec odavno pricao, kad svako hoce njegov klan ovo ono, ima 546 bf2 klana na balkanu a 1000 igraca...ipak nismo pametni kao latvia, koji nemaju bas jako puno igraca a 2 aktivni bf2 klanova, jednu jebenu ekipu i jedna standartna ekipa na cb...ali ok, dosada su samo EPP mi rekli pre 3-4 meseca da bi bio dobar predlog da se pravi 2-3 zajednicka ekipa na cb, slicno kao ovi iz latvije...ali eto, vecina hoce njegov klan da ima i da su neaktivni itd itd....neznaju da otvaraju oci rolleyes

ajde bre bossi nemoj sad da ga i ti proseravas ovde,

sta svi ce se raspasti??????? mmmmm mislim znas ti od kad postoji SJC?? mozda je jedan od naj veci klana na BALKANU (to ti je HR BiH i SR, i CRNA GORA, to je za mene balkan, sloveniju i ne kontam u tome posto se ne zarumemo u pricanju!!!

drugo, htjeo si pametniji klan ozbiljan klan? ok sad si u LN pa IZVOLI sa njima radi sta ti se radi.

za mene ozbiljan klan! JE: drustvo, i svi da se postujemo i da se vidjamo po nekad!!! TO JE ZA MENE OZBILJNO! do sada nisam kinte dobio sto igram BF2 na multiplayer,BF2 mi nikad nece biti ozbiljnije nego upoznati nove drugove i druziti se sa njima!!! JEBES BF2!! jes lepa igra ali mi nije sve u zivotu!!

EDIT: nemoj me skontati na mislim da LN nije ozbiljan klan!!

ti si par puta bio i u SR meni se cini? dok si bio u =SJC=, pa nit da si se javio nekome iz klana,pa i ako nisi imao bas dosta kontakta sa njima,mogao si otici negdje na pice sa nekim iz KLANA, mozda bi promenio misljenje!

JA JESAM! i tu sam jos bolje upoznao ljude i ako nismo dugo bili zajedno!

3. pa ti mislis da bi bilo bolje sastaviti naprimes EPP,LN,SJC,CPU na CB??????????????

pa to ti je samo ubistvo mogu ti reci! i to ti znas dobro da neki iz ln ne podnose sjc,sjc po neke iz epp,epp neke iz cpu i tako dalje itako dalje!!

ja mislim da bi se sve to raspalo MNOOOGO prije nego sto se raspadne jedan KLAN!

sve u svemu mogu ti reci sta se sve dogodilo u sjc, IPAK smo SVI OPET TU! i kao sto vidis DRUZENJE JE JACE NEGO JEDNA JEBENA IGRA!

a za pola godine i verujmi ima da to uradim.... ima da te nazovem i da se nasmejem i da ti kazem: ej boooosy znas ti da jos uvek postoji =SJC=??? HEHEHEHE

bez ljutnje bossi, ali tako je za mene, i mislim za jos nekoliko clanova ovog klana!

a kad pocnes zaradjivati jedno 1000€ mesecno za BF2 sa nekim "ozbiljnim" klanom onda me nazovi i docu i ja, ali iskreno mislim da to vise ne postoji...stara je ovo igra.

a to sto se tice neaktivnosti...... covece sad je avgust, ti si jos mlad za to, ali verujmi iskreno bolje mi je negdje prosetati sa zenom nego da buljim u ekran i ici pecati MIRINE STUKE HEHEHEHEH o MIROOOOOOOOO STUKO MOJAAAAAAAA.
ljudi vole odmor ovog perioda.

i lepo vidis kako prolaze "neki" ljudi sto su htjeli novi klan, takvi klanovi se raspadaju. ili ce ziveti ceo zivot sa 6 clanova.

Iceman_1910
Urednik
*

Reputacija: 39

« Reply #15 on: August 18, 2008, 07:48:42 PM »

Upravu si secure !!!

Evo ja kada sam bio u cetvrtak u beogradu,
naso sam se za hehadom ( zao mi sto nisam mogao da upoznam
zmaja i manson, posto nisu mogli).

Nismo imali puno vremena. ali ipak smo se nasli na pice
u jedan kaficu. malo smo pricali itd...
Bilo stvarno super.
I obavezno cu svratiti opet u bg, cak iz beca
cu doci. kada ce opet napravite nesto. ( rostilj itd... )
Da upoznam i drugi clanova SJCa ( kada mogu )

Nije sve u bf, njega u zadnje vreme ni ga ne igram bas.
Ali tu ti je i drustvo, zezanje, itd...
« Last Edit: August 18, 2008, 08:01:00 PM by Iceman_1910 » Logged
Bossi_SCG
General
*

Famoust Uncle ;D

« Reply #16 on: August 18, 2008, 08:18:42 PM »

pa nece ni jedan klan raspasti kako vi mislite, da nema nikoga na forum itd....sami znate, da mi je najveca interesa da igram WAROVI...e to je druga prica, ostalo skoro mi ne interesuje...drustvo itd, pa to imam u hamburgu kolko hoces, ako sam u SRB, onda hocu da imam vremena sa moju familiju i da je NS samo 25km i BG 55km, ali onda hocu moj mir, pogotovo od bf2, i-net, msn i lose cevape (kod nas u DE nisu bas dobre)

a i ne razumem kako da ne bi mogao, to je bf2 ekipa samo, nije da smo svi na jedan forum....znaci recimo 2000 sati je war, dolazu svi 1930 na ts, igra se war, bum bum kuc kuc kalasnikov, war je gotov i to je to, ja neznam gde bi mogao da bude svadja onda?

kako ja igram gathere sa igracima iz EPP-a, LN-a, FFF-a , LN-a, RAIN-a i nisam se nikad svadjao, stvarno ne razumem, na forum mogao bi da bude svadja, cim neko pocinje da naklapa o politiku a ako se igra bf2? hmm....

SecurID3
Lieutenant Colonel
*

« Reply #17 on: August 18, 2008, 09:21:00 PM »

a sto raspascemo se zato sto neigramo WAROVE JELI???? HEHEHE mlad si ti jos bossi kako ja vidim,tebi je jos sve u igricama i WAROVE.... (nista protiv nebrini) svako ima svoje ukuse.

a sto se tice drustva to je isto tvoj zivot bez problema, a sto se tice cevapa..... hehehe pa si ikad probao mozda ti negdje cevape osim ebenog HAMBURGA? Tongue Tongue

ti igras ghatere sa tim igracima bas zato kako si objasnio na poruku........ tebe bas i ne zanimaju ko su druge osobe i sta misle od tebe (ti imas drustvo u Hamburgu).. ALI ima osoba kao NAPRIMER JA! koji nikad nebi igrao zajedno u ISTI TIM sa nekim igracom, koji znam MRZI ME, ili me pljuje iza ledja,ili mene ili mog klana!!!

ti slobodni igraj, i stvorite neki extra ekipa za ghatere ili CB i sretno, ali meni se tako neigra,ja hocu ljude koji su kraj mene kad igraju koje znam da mi ne psuju mater cim im se ugasi microfon na TS! DVOLICNE OSOBE MI SE NE SVIDJAJU!

kao sto ste napravili ekipicu pa na kraju vas uhvatise sa chiterom ?? HEHEHEHE Smiley Smiley Smiley

malfunction.scg
Urednik
*

« Reply #18 on: August 18, 2008, 09:56:29 PM »

kao sto ste napravili ekipicu pa na kraju vas uhvatise sa chiterom ?? HEHEHEHE Smiley Smiley Smiley

Kakav chiter? Secur uputi me molim te.

Bossi_SCG
General
*

Famoust Uncle ;D

« Reply #19 on: August 18, 2008, 11:54:29 PM »

a sto raspascemo se zato sto neigramo WAROVE JELI???? HEHEHE mlad si ti jos bossi kako ja vidim,tebi je jos sve u igricama i WAROVE.... (nista protiv nebrini) svako ima svoje ukuse.

pa nego sta...zato sam kupio bf2, da igram Tongue ...pa eto uvek sam hteo OD POCETAK kad sam kupio da igram za reprezentaciju (nebitno hrv ili srb, takodje da pokazem malo ovi glupi nemci itd da imamo dobre igraca), znaci od prvi minut kad sam igrao igru, malo sam nesto naucio igrati i eto uspeo sam sve u svemu i sad manje ili vise igram sada bf2 samo zbog warovi, gathere igram da drzim moj level sta se tice m16 i ak101, ali veruj te mi, ima i druge stvari kod mene u zivotu, od petak 16 sati do 3 sati u nedelju, skoro nisam nista ni radio, samo slavio neke zurke ovo ono, ma nisam imao ni vremena da igram bf2, kamoli da igram za reprezentaciju protiv portugal...ali ako igram bf2 onda imam ipak moje interesi koji recimo freemason uopste nema, nije problem, svako po svoje, ipak hocu ovde samo da kazem sta je meni bitno i sigurno nisam jedini koji misli tako

a ti sekjure, koliko ja vidim, previse se plasis od clanova iz druge klana...hteo bi da znam zasto, zbog nacionaliteta sigorno nemoze, npr mene su svi iz LN-a i EPP-a upoznali kao pravi SCG Cheesy ... mada sam pola pola Smiley

SecurID3
Lieutenant Colonel
*

« Reply #20 on: August 19, 2008, 12:10:12 AM »

evo malfe odgovora, bivsi mislim rexator (tako se zvao) sad je Sylar, ispod SJC-Clanwar-Battlefield 2 Nations Championship 2008 na forumu stoji,

a ako vec oces skraceno evo ti pa uzivaj uz muziku Smiley

Bossi_SCG
General
*

Famoust Uncle ;D

« Reply #21 on: August 19, 2008, 12:24:26 AM »

ahhahahahaha koji pedar je rexator, nisam znao da je inmemoriam hahahah

malfunction.scg
Urednik
*

« Reply #22 on: August 19, 2008, 12:35:07 AM »

Pa toooooooooo sam hteo Securice ljubavi da cujem. Jaooooooo kakva peDDercina najgora je taj KRETEN... Grin

Jel se secate ljudi... Iceman, miro, dzoni i ne secam se jos ko - kad je Bossi doveo onu gamad da odigraju sa nama pre mesec-dva dana neki friendly war???

Jel se secate kako sam ja poludeo bio i ispsovao tog majmuna Sylara (tj. rexatora). U zivotu se nisam tako ispsovao u BF. 1000% posto sam bio siguran da je chiter. Cak sam i Bossiju pokusavao na MSN da objasnim da nema teorije neko sa kime sam pod brisao pre mesec dana da me ubija tako da ne znam gde se nalazim.

Eeeeeeee Bossi sinko... trebalo je da me zovnes da me obavestis za ovog govnara najgoreg i da se SVIMA NAMA u SJC izvinis sto si ovo govno uopste dovodio na nas saerver!!!!

Ja cekam Bossi da mi se izvinis za onda sto si doveo ta govna chiterska i pustio da mi, tvoji dotadasnji klanski kolege, pizdimo pola sata... a ti samo cutao i pravio se blesav. Sve i da nisi znao - A BILO KO KO JE IOLE ISKUSNIJI IGRAC BF-a, I U ISTOM I U SUPROTNOM TIMU UME DA PREPOZNA BEZ PROBLEMA KAD NEKO ONAKO OCIGLEDNO CHITUJE ---- I TO PROTIV TOLIKO DOBRIH BF IGRACA.

Cekam izvinjenje...

I ubuduce malo obrati paznju sa kime igras te tvoje famozne Gatehere...

Jel taj rexator izbacen iz LN-a? Ma 100% jeste!

SecurID3
Lieutenant Colonel
*

« Reply #23 on: August 19, 2008, 12:36:28 AM »

pa nego sta...zato sam kupio bf2, da igram Tongue ...pa eto uvek sam hteo OD POCETAK kad sam kupio da igram za reprezentaciju (nebitno hrv ili srb, takodje da pokazem malo ovi glupi nemci itd da imamo dobre igraca), znaci od prvi minut kad sam igrao igru, malo sam nesto naucio igrati i eto uspeo sam sve u svemu i sad manje ili vise igram sada bf2 samo zbog warovi, gathere igram da drzim moj level sta se tice m16 i ak101, ali veruj te mi, ima i druge stvari kod mene u zivotu, od petak 16 sati do 3 sati u nedelju, skoro nisam nista ni radio, samo slavio neke zurke ovo ono, ma nisam imao ni vremena da igram bf2, kamoli da igram za reprezentaciju protiv portugal...ali ako igram bf2 onda imam ipak moje interesi koji recimo freemason uopste nema, nije problem, svako po svoje, ipak hocu ovde samo da kazem sta je meni bitno i sigurno nisam jedini koji misli tako

a ti sekjure, koliko ja vidim, previse se plasis od clanova iz druge klana...hteo bi da znam zasto, zbog nacionaliteta sigorno nemoze, npr mene su svi iz LN-a i EPP-a upoznali kao pravi SCG Cheesy ... mada sam pola pola Smiley

da igras za reprezentaciju ok, ali ti jedno ne stoji bas....od pocetka posta....: ili hrv ili srb....... meni se cini da tebi kako dune,dune.i gde ti je bolje da se predstavis kao SRB onda si SRB, a kad te neko napadne ili imas nekih privilegija ili ti je bolje da si HRV onda se prestavis HRV.

to si sam par puta napisao POGOTOVU KAD JE BILO svetsko prvenstvo!setise dobro bas i radi toga si se dosta bio i naljutio. ako neces da ti navedem ovde sve tvoje postove....

a sto se tice drugih KLANOVA......

prvo ja se uopste ne bojim tih klanova niti Clanova, zasto bi????

nisu ljudi nista do sad mi uradili osim nekih... ali nije bitno.

izgleda ne kontas bossi, Uopste me NEINTERESUJE IGRATI SA NJIMA!!! nije zbog nacionalnosti kao sto ti rece zabolime radi toga i odakle su svi!
nego nemam volje iskreno ti kazem, niti da ih upoznam niti pffff da igram sa ljudima koje neznam!!!polako polako polako MOZDA cu se upoznati sa nekim osobama,ali nevidim interesa od tih ljudi niti ih ja imam.

to sto vi igrate zajedno LN i EPP zabolime bas cuna da ti kazem,slazite se,i sretno. nisam protiv da neko iz =SJC= igra sa vama.
ponekad nekih kao i ja iz =SJC= dodjemo na LN server, ali da ja igram ZAJEDNO....tu mene necete vidjeti sigurno, Takva sam osoba i kao sto tebe neinteresuje nesta, TO MENE neinteresuje.

kao sto vi napravite vas squad na serveru takodje i mi uradimo nas i igramo, vec preko toga mozes skontati neke stvari.

i za sad je sve, nadamse da si nesta skontao,zasto i kako, ako nisi,jebesga evo skraceno... NE INTERESUJEMEEEE Tongue Tongue

SecurID3
Lieutenant Colonel
*

« Reply #24 on: August 19, 2008, 12:40:56 AM »

hahaha malfe ces platiti pivce kad dodjem u bg radi ove vesti ah?? HAHHAHAHAHHAHA

ja sam se slatko nasmejao Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

pa to je bossi namjerno doveo da se pokaze da su oni jaci Smiley Smiley Smiley Smiley znas ono malo da se pravi frajer Tongue Tongue Tongue Tongue

Pages: [1] 2 3   Go Up
Print
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic