Bossi_SCG
General
Reputacija: 42
Famoust Uncle ;D
|
 |
« on: December 29, 2006, 12:29:59 AM » |
|
danas je bio neki majmun na nasim server...namerno je mene ubio 3puta!  posle toga je dobio ban...good work 3maj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3MAJ
Administrator
Reputacija: 141
|
 |
« Reply #1 on: December 29, 2006, 02:00:55 AM » |
|
Da ne bude zabune kod onih sto nisu bili tu, u pitanju je bio namerni TK da bi uzeo heli. Negde treba povuci crtu :evil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freemason10
Lieutenant Colonel
Reputacija: 103
RIMTUTITUKI
|
 |
« Reply #2 on: December 29, 2006, 09:07:52 AM » |
|
Da ne bude zabune kod onih sto nisu bili tu, u pitanju je bio namerni TK da bi uzeo heli. Negde treba povuci crtu :evil: Well done.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plameni
Sergeant
Reputacija: 0
|
 |
« Reply #3 on: December 30, 2006, 04:43:40 PM » |
|
Podrzavam
|
|
|
|
|
|
I'm not surrounded. I'm at the center of a target rich environment.
|
|
|
CTOKA
Sergeant
Reputacija: 12
|
 |
« Reply #4 on: May 19, 2007, 09:06:24 PM » |
|
Ja bih samo da prijavim da sam juče banovao nekog magarca... Nick mu počinje sa aha (pa idu neka tri velika, pa tri mala slova).  (crvendać zato što se ne sećam nicka, ali imate valjda datum bana). LM, lik je odigrao par OK partija, onda se Jalalabadu dovozao lepo tenkom u američki uncap, podigao šatorče i prao ljude koji se spawnuju. Bio sam komandir i u početku nisam video šta se gore događa, već samo nesrećne Amere kako zaurlavaju i iniciraju glasanje za kick. Pošto je lik tamo podugo i pored svega kampovao, lupio sam mu bančugu bez opomene. Ako mislite da ga treba skinuti posle određenog vremena - izvolte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_devil_SCG
Administrator
Reputacija: 2
S I L E N C E !!!!!! I`LL KILL YOU !!!
|
 |
« Reply #5 on: May 19, 2007, 09:32:23 PM » |
|
Po meni apsolutno opravdan ban  U stvari nije, zakasnio si sa banom, trebao si da ga banujes ODMAH  :D  OSTAV !
|
|
|
|
|
|
jos da imam malo aluvu i jooooj da na leba mecem svega njam njam njam njam djaba meni dja djaba kad je sam budajav lebac, budjav lebaaac
|
|
|
Pencha
Colonel
Reputacija: 37
Pimpin ain't easy, but hoing ain't hard!
|
 |
« Reply #6 on: May 19, 2007, 11:12:57 PM » |
|
Takve ljude i treba banovati! Po meni je i tema bespotrebna skroz. Ja zbog takvih nebih nikome polagao racune
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malfunction.scg
Urednik
Reputacija: 33
|
 |
« Reply #7 on: May 20, 2007, 12:03:27 AM » |
|
Oba bana opravdana skroz 
|
|
|
|
|
|
The only good war is multiplayer war
|
|
|
SecurID3
Lieutenant Colonel
Reputacija: 53
ZVANI----->STEKERICA----->G9 G9
|
 |
« Reply #8 on: May 20, 2007, 01:15:39 AM » |
|
kako i oni to rade za jos manja sranja na drugim sererima tako i njima se treba da uzvrati!
podrzavam!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pencha
Colonel
Reputacija: 37
Pimpin ain't easy, but hoing ain't hard!
|
 |
« Reply #9 on: May 20, 2007, 02:46:23 AM » |
|
kako i oni to rade za jos manja sranja na drugim sererima tako i njima se treba da uzvrati!
E ovo ne podrzavam!!! (znam da nisi bas tako mislio ali...) Nijedan kick ili ban ne sme da bude osveta nikome za tamo nesto na nekom serveru. Sve mora u skladu s pravilima i nema frke 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CTOKA
Sergeant
Reputacija: 12
|
 |
« Reply #10 on: May 20, 2007, 01:36:51 PM » |
|
Takve ljude i treba banovati! Po meni je i tema bespotrebna skroz. Ja zbog takvih nebih nikome polagao racune
Nije polaganje računa u tom smislu  . Pošto pristup ban listi imaju samo admini i urednici (što je OK), mislim da je normalno da im se prijavi ako smo nekog banovali, pa da mogu da mu, ako treba, skinu ban posle određenog vremena. Lično mislim da greh ovog "mog" nije za trajni ban, osim ako stvar ne ponovi ako ikad ponovo dođe. Mada se neću buniti i ako ostane na ban listi.  ps. možda bi ovo moglo da se prebaci u SJC sobu, ili da se tamo otvori topić gde ćemo prijavljivati ovakve slučajeve. 
|
|
|
|
« Last Edit: May 20, 2007, 01:41:01 PM by CTOKA »
|
|
|
|
|
SecurID3
Lieutenant Colonel
|
 |
« Reply #11 on: May 20, 2007, 06:26:51 PM » |
|
E ovo ne podrzavam!!! (znam da nisi bas tako mislio ali...) Nijedan kick ili ban ne sme da bude osveta nikome za tamo nesto na nekom serveru. Sve mora u skladu s pravilima i nema frke  jeste pencha nije da sam bas tako mislio na osvete... nego je bilo ovo,,, ljudi na drugim serverima banuju za jos manje gluposti.. to je samo receno da taj ban je uredu. nebrini ja se nisam bas naj bolje objasnio ebesga 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_devil_SCG
Administrator
Reputacija: 2
S I L E N C E !!!!!! I`LL KILL YOU !!!
|
 |
« Reply #12 on: May 20, 2007, 11:50:00 PM » |
|
Pravila servera jasno stoje napisana... Za takav bezobrazluk, ban je uvek opravdan 
|
|
|
|
|
|
jos da imam malo aluvu i jooooj da na leba mecem svega njam njam njam njam djaba meni dja djaba kad je sam budajav lebac, budjav lebaaac
|
|
|
Bossi_SCG
General
Famoust Uncle ;D
|
 |
« Reply #13 on: June 03, 2007, 11:09:00 PM » |
|
danas sam prvi put banovao. bio je karkand i protivnik se sakrio u zid unutra (blizu market) i ubija ko lud mislim da su sasa i hehad to videli pederu se zove "Akweel" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SecurID3
Lieutenant Colonel
|
 |
« Reply #14 on: June 03, 2007, 11:11:32 PM » |
|
uhh pa to je naj laksa stvar i ja sam po nekad to radio hahah
tako i treba ban..no frks..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HEHAD
Urednik
Reputacija: 68
Blagajnik
|
 |
« Reply #15 on: June 03, 2007, 11:26:59 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
[20:36] *** =SJC= БOSSi_CЦГ ╒╤─: a da igramo prekjuce?
Bossi: kao kokoske ako seljak baci hleba u bastu
|
|
|
Bossi_SCG
General
Famoust Uncle ;D
|
 |
« Reply #16 on: June 04, 2007, 01:09:42 PM » |
|
roger that 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sasa3062
1st Lieutenant
Reputacija: 25
|
 |
« Reply #17 on: June 04, 2007, 03:24:03 PM » |
|
danas sam prvi put banovao. bio je karkand i protivnik se sakrio u zid unutra (blizu market) i ubija ko lud mislim da su sasa i hehad to videli pederu se zove "Akweel"  video sam samo kako nesta puca iz zida kod marketa.. i sve mi bilo jasno.. wall glitchin.. 
|
|
|
|
|
|
 SecurID3: haha izgleda ti sasa poklonijo cheat hahaha Sky_Spy: aha svidja ti se? 
|
|
|
Seljak_vla
Major
Reputacija: 20
Take the lead, don`t follow!
|
 |
« Reply #18 on: June 06, 2007, 04:34:21 PM » |
|
Ako ako takve budalastine treba i prijaviti kod EA da im banuju account!
|
|
|
|
|
|
 Don´t bother me if you don´t want to die! Don't argue with Idiots. They drag you down
|
|
|
|