SecurID3
Lieutenant Colonel
Reputacija: 53
ZVANI----->STEKERICA----->G9 G9
|
 |
« Reply #25 on: October 16, 2007, 05:05:32 PM » |
|
Mene mnogo više od bombi nervira Djoni koji zalegne sa RPK u onaj spaljeni auto, pa mu ne možeš ništa...  Al, nije ni to za kick. E OVO SAM HTJEO DA CUJEM!!! a za overkill brate ako se covek vako brzo iznervira pa sta??to je on kriv sto se toliko nervira radi jedne ebene sitnice nista drugo!! i ako je lik prvi poceo da igra BF2 ne treba da znaci da mu ceo klan lize dupe! evo ceo klan je mu se izvinuo i lik nije uopste ni odgovorio na post???? PA STACEMO ONDA LJUDI??DA SE UBIJEMO!!! AJD BYE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SecurID3
Lieutenant Colonel
|
 |
« Reply #26 on: October 16, 2007, 05:07:32 PM » |
|
Znaci slepcino da si prvi put pokrenuo BF2 razumeo bi da ne znas za bag vezan za kick vote.
moze se ovo lepo objasniti ne na ovakav post!!! nisu svi ZIVELI OD BF2!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_devil_SCG
Administrator
Reputacija: 2
S I L E N C E !!!!!! I`LL KILL YOU !!!
|
 |
« Reply #27 on: October 16, 2007, 05:21:33 PM » |
|
Nisam se pre oglasio jer imam isto misljenje pa da ne bude da samo ja nesto tu sad....
Prvo, posle njegovog poprilicno uvredljivog posta pre bi ga banovao nego mu se izvinuo. Zika jeste pogresio ali to nikako nije rzlog za reci "slepcino i moron".. Ako vec sebe smatra bogom, mogao je bar tome ostati dosledan bez prostackih izraza...
Kako se zacetnik ove teme nije udostojio oglasiti (a i nece kako vidim) tema uskoro ide pod LOCK
|
|
|
|
« Last Edit: October 16, 2007, 05:34:05 PM by red_devil_SCG »
|
|
jos da imam malo aluvu i jooooj da na leba mecem svega njam njam njam njam djaba meni dja djaba kad je sam budajav lebac, budjav lebaaac
|
|
|
SecurID3
Lieutenant Colonel
|
 |
« Reply #28 on: October 16, 2007, 07:05:49 PM » |
|
Nisam se pre oglasio jer imam isto misljenje pa da ne bude da samo ja nesto tu sad....
Prvo, posle njegovog poprilicno uvredljivog posta pre bi ga banovao nego mu se izvinuo. Zika jeste pogresio ali to nikako nije rzlog za reci "slepcino i moron".. Ako vec sebe smatra bogom, mogao je bar tome ostati dosledan bez prostackih izraza...
Kako se zacetnik ove teme nije udostojio oglasiti (a i nece kako vidim) tema uskoro ide pod LOCK
eh hvala bogu nisam jedini ipak sam htjeo to da mu napisem. znaci mi smo jedan klan ali ja ne dopustam da neki stranac klana dodje pa vredja ljude..pogotovu coveka kojeg znam licno i sigurno nista mu nije nikad lose rekao! za to sto je zika pogresio i eto desilo se ali ljudi ako ove postove dopustamo nije mi bas fino. to se sve moze ljudski napisati a ne kao da smo mi kreteni i odma picimo na coveka (ziku) bez citanja koje recu su mu se rekle u postu. nema veze kako sto sam rekao prije i AKO ME NISU PLACALI DA IGRAM BF2 PROFESIONALNO NE ZNACI DA MI TAJ LIK TE RECI PISE PO FORUMU OD SJC! svaka cast coveku sto je prvi i naj bolji kako kazu u balkanu ali vidim nije bolji po ponasanju od mene je sve za ovaj tread.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JonnyIbIGooD
1st Lieutenant
Reputacija: 57
|
 |
« Reply #29 on: October 17, 2007, 07:01:28 AM » |
|
Znam da to nervira i izbegavam to da radim,ali mi je to mesto nekako uslo u krv pa cim mu se priblizim privlaci me ko magnet.Ali nisam znao da vas toliko nerviram i zbog toga verovatno i necete da me pozovete u Klan...i posto vas nerviram i verovatno me i psujete  ja iz tog razloga nedolazim od sada vise na vas server i znam da nekog boli uvo za to ali ovako cemo svi biti srecni i nece se vise niko nervirati  Na server sam dolazio da bih se druzio sa vama u igri a ne da nerviram nekog,taman posla Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3MAJ
Administrator
Reputacija: 141
|
 |
« Reply #30 on: October 17, 2007, 08:13:45 AM » |
|
Napraviste slona od misa  Zika je pogresio, nije trebao da kikuje Overkilla zbog kick vote-a. Isto tako, ni drugi ne treba da kikuju zbog kick vote-a, ionako taj kick vote bude uspesan jednom u 50 slucajeva ako neko stvarno smara i skoro nijednom ako je neko dat na kick vote iz obesti/baga/necije gluposti. Manite se sujete kada ste admini. Od samog pocetka potenciramo da admini moraju biti objektivni! Kikovanje zbog kick-vote ili zato sto je neko NOOB svakako nije objektivnost... Zika je pogresio, izvinuo se i nadam se izvukao i neku poentu. Bice mu vracena admin prava na serveru, samo malo neka ohladi glavu  Znam da to nervira i izbegavam to da radim,ali mi je to mesto nekako uslo u krv pa cim mu se priblizim privlaci me ko magnet.Ali nisam znao da vas toliko nerviram i zbog toga verovatno i necete da me pozovete u Klan...i posto vas nerviram i verovatno me i psujete  ja iz tog razloga nedolazim od sada vise na vas server i znam da nekog boli uvo za to ali ovako cemo svi biti srecni i nece se vise niko nervirati  Na server sam dolazio da bih se druzio sa vama u igri a ne da nerviram nekog,taman posla Pozdrav Svako ima nekoga cija ga igra nervira, to je normalno kada igras dugo na nekom serveru gde je ekipa stalna. I mene stosta nervira (necu nikoga da imenujem, nije to poenta), ali se i sa takvima lako izadje na kraj, pogotovo ako stalno rade jedno te isto (ko je rekao lezanje u kamionetu?  ) Ako je tvoja odluka da nas napustis zbog toga, mogu samo da ti pozelim sretan put  PS. Ko zna sta bi pomislio da si bio na nasem TS serveru, kakvih se tu psovki i prepucavanja naslusas, pa toga nema ni u kamiondzijskim kafanama 
|
|
|
|
« Last Edit: October 17, 2007, 08:21:20 AM by 3MAJ »
|
|
|
|
|
Pencha
Colonel
Reputacija: 37
Pimpin ain't easy, but hoing ain't hard!
|
 |
« Reply #31 on: October 17, 2007, 08:24:35 AM » |
|
Pa psujemo te sto da te ne psujemo  Psujemo se i mi izmedju sebe po ceo dan i na forumu i dok igramo a i privatno...  Nije valjda da si toliko "mekan"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_devil_SCG
Administrator
|
 |
« Reply #32 on: October 17, 2007, 11:10:27 AM » |
|
Ovo sam vec jednom negde rekao, al aj da ponovim... ne moze da skodi, a cim ne skodi, znaci da koristi  Nadam se da si do sada video u kakvu ekipu ulazis. Mi se ovde ooooodaaaavno druzimo i na serveru, i privatno, i na cevapima, pomazemo jedni drugima... tako da je SJC mnogo vise od obicnog BF klana. E sad, i te psovke su medju nama normalne.... Trebalo bi da cujes stoku kad ga ubiju 3 puta za redom... ili hehada kad promasi sa tv missle... psujemo se i medjusobno.. ali to su pozitivne psovke na koje svi reaguju kroz salu... Kao sto zmaj rece, i mene pojedinci jaaaako nerviraju svojim stilom igre, pa sta sad? toga ima na svakom serveru. I jos nesto... stoka je stavio smajli u poruku... A koliko ja znam stoku ova recenica je bila vise saljivog karaktera nego negativnog 
|
|
|
|
|
|
jos da imam malo aluvu i jooooj da na leba mecem svega njam njam njam njam djaba meni dja djaba kad je sam budajav lebac, budjav lebaaac
|
|
|
red_devil_SCG
Administrator
|
 |
« Reply #33 on: October 18, 2007, 11:58:12 PM » |
|
 Dosta!!! Cekamo overkill-a da se javi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beli Orao (SRB)
Gunnery Sergeant
Reputacija: 19
|
 |
« Reply #34 on: October 19, 2007, 12:58:56 AM » |
|
evo i mog skromnog misljenja,u vezi onog homo sapijensa overlika,ili kako se vec zove.svako ziv gresi,pa tako je i zika pogresio,ali se je izvinuo gore pomenutom.medjutim,ne dopustljivo je vredjanje licnosti(moron,splacina) bilo kog u klanu i van njega,na nasem forumu(bez obzira na razlog).takve izjave se moraju naj strozije sankcionirati :m-092hvala na paznji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3MAJ
Administrator
Reputacija: 141
|
 |
« Reply #35 on: October 19, 2007, 01:03:24 AM » |
|
Sacekajmo ipak da se Overkill javi... Ziki su vracena admin prava, covek je uvideo i priznao svoju gresku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manson
Administrator
Reputacija: 45
|
 |
« Reply #36 on: October 19, 2007, 10:29:52 AM » |
|
Ukratko dokurcilo mi je...mozete da me brisete sa foruma...ovde definitivno nemam sta da trazim...kao i na vasem serveru.
Mislim da je covek bio jasan, ocigledno mu je jos nesto islo na qrac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_devil_SCG
Administrator
|
 |
« Reply #37 on: October 19, 2007, 10:33:50 AM » |
|
Ne...to je ono: Ja sam bog, vi ste svi ispod mene i ja tu nemam sta da trazim...  I ako ga na serveru ubijam ko buba svabu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prljavac
Gunnery Sergeant
Reputacija: 5
|
 |
« Reply #38 on: October 23, 2007, 04:07:03 PM » |
|
^ buba svabu hahahahahhahaha, e vala dobra ti je ova hahahaha
buba svabu.... covek je rekao sta je imao i ode... i nema ga vise...
|
|
|
|
|
|
.. ---===zovite me MEMBE===---... dajem casove plesa: dzedaj kolo cubaka stajl old skul Voip mestimicno proradio 
|
|
|
SecurID3
Lieutenant Colonel
|
 |
« Reply #39 on: October 24, 2007, 12:51:26 PM » |
|
^ buba svabu hahahahahhahaha, e vala dobra ti je ova hahahaha
buba svabu.... covek je rekao sta je imao i ode... i nema ga vise...
UFFF CEK CEK NESTA ME ZABOLI:::::: HAHAHAHHA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|