|
*LN* jeGGer
Private First Class
Reputacija: 0
|
 |
« Reply #25 on: August 30, 2007, 06:54:57 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*LN*dumdum
Corporal
Reputacija: 22
Jump-Jump Bitch
|
 |
« Reply #26 on: August 31, 2007, 10:01:53 AM » |
|
Evo ko ima problem na nasem serveru sa PB evo otidjite ovdje i skinite ovaj PB folder pa zamjenite sa vasim folderom i problemi rjeseni to je moj PB folder i ja nemam nikakvih problema na nasem serveru,ali isto tako dogodi mi se ponekad na nekom drugom serveru da me kikne ali jebiga izaberem onda drugi. Ima milion postova u vezi ovoga na Net-u cak sam kontaktirao i ove iz i3d ukazavsi na problem ali oni nemaju pojma o cemu se radi i zasto se to dogadja samo jucer nas server su updejtali sa novim PB 2 puta jer sam ja to trazio i jebiga opet isto nekim ljudima danas cu probati kontaktirati evenbalance likove iz PB pa cu vidjeti dal ce oni reci nesto vise,jer su u zadnjih 7 dana izbacili 3 updat-a kako za server tako za client-e i sjebali su auto update kako nama tako i za server pa su se serveri morali rucno updetati. Svakako evo link ko ima problem na nasem serveru sa PB pa skinite ovaj folde i zamjenite: http://ln-klan.hcl.hr/f/viewtopic.php?t=426 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freemason10
Lieutenant Colonel
Reputacija: 103
RIMTUTITUKI
|
 |
« Reply #27 on: September 01, 2007, 10:06:58 PM » |
|
Idemo dalje sa pb problemima. Mene maloprije kikovao pb. Uradio sam update i trebalo bi sve biti ok. Kad ono sipak. Aj ako neko vise zna nek se javi.
|
|
|
|
|
|
|
|
3MAJ
Administrator
Reputacija: 141
|
 |
« Reply #28 on: September 01, 2007, 11:07:20 PM » |
|
Dozvoli na firewall-u da PnkBstrA.exe i PnkBstrB.exe mogu da izadju na net.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freemason10
Lieutenant Colonel
RIMTUTITUKI
|
 |
« Reply #29 on: September 01, 2007, 11:10:25 PM » |
|
Dozvoli na firewall-u da PnkBstrA.exe i PnkBstrB.exe mogu da izadju na net.
Evo sad abrakadabra. Sta si rekao?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JonnyIbIGooD
1st Lieutenant
Reputacija: 57
|
 |
« Reply #30 on: September 01, 2007, 11:22:52 PM » |
|
ja srecom nemam nikakvih problema,jos me nijednom nije kikovao PB a bio sam na raznim serverima
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_devil_SCG
Administrator
Reputacija: 2
S I L E N C E !!!!!! I`LL KILL YOU !!!
|
 |
« Reply #31 on: September 02, 2007, 12:55:49 AM » |
|
FREE, pogledaj na prvoj strani ovog topica, upravo sam pisao kako se resava taj problem... P.S. BEM TE CORAVA 
|
|
|
|
|
|
jos da imam malo aluvu i jooooj da na leba mecem svega njam njam njam njam djaba meni dja djaba kad je sam budajav lebac, budjav lebaaac
|
|
|
sakal
Corporal
Reputacija: 3
|
 |
« Reply #32 on: September 02, 2007, 02:18:01 AM » |
|
ja sam samo uradio update i sve proradilo...samo se ne secam dali sam uradio i neki restart kompa posle toga nekim razlogom
|
|
|
|
|
|
ll you touch and all you see...is all your life will ever be
|
|
|
Freemason10
Lieutenant Colonel
RIMTUTITUKI
|
 |
« Reply #33 on: September 02, 2007, 03:54:31 PM » |
|
Uf sta bih dao da sam nerd ko vi. Uradio sam update dva puta manualy. Radio sam to i prije kad me pb zeza i onda sve bude ok. Sad izlazi ovaj handshake, nabeeyem ga. Aj sad opet meni laiku neko da pojasni sta da radim. Fala vi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_devil_SCG
Administrator
|
 |
« Reply #34 on: September 02, 2007, 05:54:57 PM » |
|
Skini ovaj program http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exeIz njega prvo reinstaliraj PB pa zatim instaliraj ponovo Nakon toga uradi manuelni update i gotovo
|
|
|
|
|
|
jos da imam malo aluvu i jooooj da na leba mecem svega njam njam njam njam djaba meni dja djaba kad je sam budajav lebac, budjav lebaaac
|
|
|
Freemason10
Lieutenant Colonel
RIMTUTITUKI
|
 |
« Reply #35 on: September 02, 2007, 10:33:26 PM » |
|
Hvala Red. Uradio sam ovo i sad je ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Civil
Corporal
|
 |
« Reply #36 on: September 02, 2007, 11:55:56 PM » |
|
Mene je malopre prvi put ikada izbacio PB sa porukom: PB IS NOT RESPONDING. Da li je neko imao bas tu poruku?
@Red Kako mislis da reinstaliram PB pa da ga onda instaliram ponovo? Ne razumem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Civil
Corporal
|
 |
« Reply #37 on: September 03, 2007, 12:22:09 AM » |
|
Au jebote kakav bedak... evo sad' sam uradio sve sto ste rekli, deinstalirao, instalirao ponovo, update-ovao i sada mi prijavljuje neku drugu gresku za taj neki punkbusterB ili tako nesto i izbaci me posle 2-3 sec sa servera... doduse, to je sve bilo na jednom serveru, mozda da probam neki drugi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wardogofwar
Sergeant
Reputacija: 1
|
 |
« Reply #38 on: September 03, 2007, 12:50:12 AM » |
|
Ja sam sinoc imao problem. Uradio sam sve sto ste rekli, rucno ga updateovo...i onda na desktopu prometim neke IE ikone o jos neki txt fajl i pobrisem to. Udjem u BF2 i nigde nije hteo da me pusti, ni na nas server. Onda lepo onaj PBsetup.exe iskopiram u PB folder u BF2 instalaciji, starujem ga, ponovim sve i sad radi(ovaj put nista nisam brisao, mada bi bilo lepo da me pitao gde hocu da smestim te fajlove). Ko zna, mozda ovo nekom pomogne 
|
|
|
|
|
|
url=http://sigs.bfsigs.com/link/48359969]  [/url]
|
|
|
Civil
Corporal
|
 |
« Reply #39 on: September 03, 2007, 01:13:27 AM » |
|
Ma ja sam samo morao da restartujem komp kako bi firewall pokupio pravilne informacije, izgleda da me je on zajebavao... sada kao radi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freemason10
Lieutenant Colonel
RIMTUTITUKI
|
 |
« Reply #40 on: September 08, 2007, 09:33:28 PM » |
|
Opet me kikuje PB. Ista poruka kao sto sam gore vec postavio. Sta sad? Polako mi ova igra pocinje da ide na qrac. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_devil_SCG
Administrator
|
 |
« Reply #41 on: September 08, 2007, 11:31:10 PM » |
|
Opet uradi isto. reinstal pa update
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freemason10
Lieutenant Colonel
RIMTUTITUKI
|
 |
« Reply #42 on: September 09, 2007, 12:00:10 AM » |
|
Uradio. Opet me izbacuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seljak_vla
Major
Reputacija: 20
Take the lead, don`t follow!
|
 |
« Reply #43 on: September 09, 2007, 12:24:26 AM » |
|
Evo sad malo pre nas bilo oko 15 igraca na serveru pa nas PB sve odjednom izbacio. Znaci po meni da nije od nas vec nesto od servera sto svira qurac!
|
|
|
|
|
|
 Don´t bother me if you don´t want to die! Don't argue with Idiots. They drag you down
|
|
|
MILE_TENKISTA
Corporal
|
 |
« Reply #44 on: September 09, 2007, 03:59:32 AM » |
|
Freemason, reinstaliraj cijelu igru i nakon toga apdejtuj punkbuster,jedino to ti preostaje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FAP1
Administrator
Reputacija: 46
|
 |
« Reply #45 on: September 09, 2007, 12:13:58 PM » |
|
Nakon updejta punkbustera od bf2 (dodani pnkbstra i pnkbstrb) sređuju nove probleme koji su proizašli iz toga. Client Update 1739 Today, 12:37 AM This update is mainly to address the "connection lost" bug that makes your connect twice to a server. It was not service related at all, we found and fixed the error that was causing it.
Stuart Dunsmore
Obratite pažnju da je post od noćas (09.09.2007) Pretpostavljam da još neko vrijeme moramo trpiti raznorazne probleme i kickove od punkbustera dok ne pokrpaju sve probleme i dok se svi serveri i klijenti ne updejtaju ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malfunction.scg
Urednik
Reputacija: 33
|
 |
« Reply #46 on: September 09, 2007, 12:50:44 PM » |
|
Pa upravo to se meni vec 2 nedelje desava, ali ne uzbudjujem se zbog toga.... Znaci svaki put kad ocu na neki server da se konektujem.... prvo me posle par sekundi vrati uz "Connection lost" poruku, a onda drugi put kad kliknem sve radi ok.
|
|
|
|
|
|
The only good war is multiplayer war
|
|
|
Bossi_SCG
General
Reputacija: 42
Famoust Uncle ;D
|
 |
« Reply #47 on: September 09, 2007, 12:52:33 PM » |
|
Pa upravo to se meni vec 2 nedelje desava, ali ne uzbudjujem se zbog toga.... Znaci svaki puta kad ocu na neki server da se konektujem.... prvo me posle par sekundi vrati uz "Connection lost" poruku, a onda drugi put kad kliknem sve radi ok.
takodje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FAP1
Administrator
Reputacija: 46
|
 |
« Reply #48 on: September 09, 2007, 01:26:41 PM » |
|
ok, ajmo probat ovako. Za one koje još uvijek imaju stalnih problema sa pb-om i nemogu igrati: 1. Skini dolje navedeni program Odaberi 'Un-Install/Remove' klikni 'Next' i završi proces. Restartaj komp. Pokreni pbsvc.exe opet, ovaj put odaberi 'Install/Re-Install', klikni Next itd. Kad završi, restartaj komp. Restartanje je BITNO jer se pnkbstra instalira kao service u windowsima! Pokreni BF2, spoji se na server. Čim završi učitavanje mape, otvori konzolu (default tipka ¸ - lijevo od broja 1) trebao bi vidjeti nešto ovako - (pb_ver.jpg) Obrati pažnju da u prvom redu piše 'PnkBstrA successfully loaded PnkBstrB' i u drugom redu 'PnkBstrB service installed and started succesfully' To znači da su pnkbstra i pnkbstrb uspješno pokrenuti 5. red ti govori koja verzija pb-a je instalirana na serveru (k v1.302|A1392 C1.739) nakon toga upiši 'pb_ver' i lupi enter, to bi trebalo pokazati koju verziju ti imaš na svom kompu - prvi red nakon toga (v1.739|A1392) Ako verzije izgledaju kao na ovoj slici, i isto piše kao i na slici (osim guid-a) onda znači da imaš instalirane najnovije verzije pb-a, koje rade kao što bi trebalo. Ako nije, ugasi bf2, i napravi ručni update: 1. skini pbsetup.exe for windows sa http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php2. stavi ga u neki folder na hardu (NE direktno na desktop!!!) 3. pokreni ga, odaberi igru, itd. 4. ako je nešto updejtao, restartaj komp! Ako se problem i dalje poljavljuje: 1. ako imaš firewall, provjeri da li je pnkbstra.exe i pnkbstrb.exe dozvoljen pristup internetu - moraš im dozvoliti pristup netu Ako ništa od gore navedenog ne pomogne i problem se još uvijek stalno pojavljuje, piši www.evenbalance.com
|
|
|
|
|
|
|
|
Civil
Corporal
|
 |
« Reply #49 on: September 12, 2007, 08:52:35 PM » |
|
Fora je sto mora da se obrati paznja na firewall!!!!! Znaci ja sam imao problem, sredio sam ga reinstalacijom i update-om PB-a ali se on jednom ponovo pojavio i ja sam provalio da mi je prilikom ucitavanja servera izbacio pitanje na desktop da li zelim da pustom PunkBusterB na net na sta ja nisam reagovao jer nisam video poruku na vreme i onda me je odmah kikovao... posle se jos jednom desilo i ja sam prosto resetovao komp jer znam da to ima neke veze sa FW-om, nakon cega je ponovo sve proradilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|